un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 6 ianuarie 2020 (ediția CES)

6 Jan 2020  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

Târgul CES are loc în aceste zile în Las Vegas. Voi pune cât mai multe noutăți de acolo în știrile zilelor și după aceea fac un articol dedicat despre ce mi-a atras mie atenția în mod special.

    8 comentarii

  1. lasa-ma sa inteleg: ING plateste un startup sa-i faca concurenta, in loc sa-si repare mizeria de aplicatie? :)))

      (Citează)

    • pare ca nu prea intelegi ce trebuie, think outside the box

        (Citează)

    • Citește The Innovator’s Dilemma.

        (Citează)

    • asta nu-i o scuza. sa fixeze naibi bugurile. una e sa ai o aplicatie mizerabila alta e sa dezvolti feature-uri de nisa (cum ar fi schimb valutar la cota bnr!!!)
      despre ce dilema vorbim?

      cred ca singura dilema a imbuibatilor de la ing e cu ce sa fie shaworma :)
      auzi la ei, triburi…

        (Citează)

  2. The lack of a motorized unit to release the deadbolt is why Netatmo can claim a two-year battery life from four AAA batteries

      (Citează)

  3. tp-link a făcut un parteneriat cu Avira România pe spărgea de SEcuritatea routerelor. https://www.avira.com/en/press/tp-link-launches-new-homecaretm-pro-with-avira-powered-iot-security-for-the-smart-home

      (Citează)

  4. TypeingDNA este fondat la Oradea, nu la București…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus