un blog de Radu Dumitru

laptop msi la oferta buna
laptop msi la oferta buna

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Știri despre tehnologie – 17 ianuarie 2020

17 Jan 2020  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Un review la Galaxy Fold, până apare cel text:

  9 comentarii

 1. Auch! Deci VW a vandut masini cu piese prototip care nu au ajuns in productie. Nu suna neaparat rau, insa nu stii niciodata cat de mult iti este afectata siguranta pentru ca “prototip”. Ma rog, daca e asa, ar trebui sa fie la nivel de dieselgate scandalul.

    (Citează)

 2. La capitalizarea pe bursa le-a dat Saudi Aramco in cap cu valoarea de piata de 2.1 bilioane. Oricum americanii domina tot la ce inseamna bursa. (vezi pagina 10)
  https://www.pwc.com/gx/en/audit-services/publications/assets/global-top-100-companies-2019.pdf

    (Citează)

 3. Nu vad diferențe foarte mari intre noul Roborock dar daca sti, nu il mai luam in Noiembrie si il cumparam pe asta acum. By the way, ii foloseste cuiva functia de mop? Ca mie mi se pare o prostie.

    (Citează)

 4. intr-un fel ma bucur ca au amanat Cyberpunk spre toamna.
  apareau cam multe jocuri in acelasi timp (din cele ce ma intereseaza) si m-ar fi ofticat :D

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus