un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Xiaomi a deschis și prima franciză din România în magazinul GBR Tronics din Centrul Vechi

5 Dec 2019  ·

TEHNOLOGIE  ·

16 comentarii

N-am intrat niciodată în magazinul GBR Tronics (vizavi de Cărturești în Centrul Vechi), dar îl știam pentru că în fața lui se aude de obicei muzică dintr-o boxă cu aspect de navă spațială. Aceea este o boxă Devialet Phantom de 8.000 de lei, apropo, și nici măcar nu este cea mai scumpă din gamă.

De acum GBR Tronics vinde și produse Xiaomi de toate felurile, de la telefoane mobile și până la trotinete, trecând și prin rucsacuri, veioze, smart watch-uri (inclusiv noul AmazFit GTS), aspirator Roborock sau cordless, tot felul de senzori, cabluri, căști audio, căști de bicicliști cu stopuri de frână și accelerometru integrat, adaptoare și restul gamei foarte mari de produse Xiaomi.

Să zicem că sunt cam aceleași pe care le găsiți și în magazinul Mi Store din Mega Mall, dar acum sunt disponibile și în Centrul Vechi, o poziție poate mai accesibilă pentru mulți oameni. Gama Xiaomi se află la etajul 1 al magazinului GBR Tronics.

La subsol și la parter se află alte produse foarte interesante și un motiv foarte bun să mergeți să vedeți acel magazin. GBR este distribuitor oficial Dyson și găsiți acolo toată gama de aspiratoare, ventilatoare fără elice vizibilă și uscătoare de mâini. Au și produse Wahl, niște mașini de tuns foarte robuste produse de o companie americană cu tradiție de 100 de ani în acest domeniu, plus tot felul de gadgeturi precum lumini Nano Leaf și altele.

La subsol este un showroom de produse audio de calitate. Găsiți acolo boxele Devialet despre care spuneam mai sus, plus boxe Marshall cu aspect retro și boxe KEF. Vizavi de ele se află o colecție mare de căști de toate felurile și difuzoare portabile de la JBL, Bose, Sony și altele. Mi-a plăcut magazinul, iar mai multe produse găsiți pe gbrtronics.ro

În ce privește vânzarea de produse Xiaomi, cei de la GBR vor să se extindă cu ele și în Cluj și într-un mall nenumit din București.

    16 comentarii

  1. Ca ai pomenit de Wahl, au la Altex niste reduceri de genul to good to be true. Produsele Wahl sunt la aproximativ jumatate de pret fata de ce gasesti in alte parti. Am luat si eu si sunt ce trebuie

      (Citează)

    • Aveti grija sa nu fie resigilate, ca se mai practica sa vanda produse returnate sau folosite in magazine, ca fiind produse noi.

        (Citează)

  2. Au poate și spumantul Xiaomi Mijia? https://www.youtube.com/watch?v=c6fvJdUFyvg

      (Citează)

  3. boxele Devialet fac toti banii, mai ales modelele Gold

      (Citează)

    • da frate am trecut si eu pe acolo recent si boxa aia din fata se auzea absolut incredibil

        (Citează)

    • Dar este un sunet punctual. Pentru aceiași bani, poți lua două boxe foarte bune, altă marcă, pentru un sunet cu adevărat stereo.

      Devialet sunt făcute în primul rând ca să arate bine într-o cameră modernă, ușor futuristă.

        (Citează)

    • Nu ma omor dupa stereo si nu cred ca sunt special din punctul asta de vedere. Am un Marshall Woburn care mi se pare perfect si pe care nu am de gand sa il schimb.

        (Citează)

  4. Kopa_Kopan:
    Aveti grija sa nu fie resigilate, ca se mai practica sa vanda produse returnate sau folosite in magazine, ca fiind produse noi.

    Din cate stiu produsele de ingrijire corporala nu se pot returna

      (Citează)

  5. Eu am ramas tot mai placut surprins de produsele Xiaomi.
    Am inceput cu un Smart Scale, apoi Roborock2 si ultima achizitie, un Air Purifier.
    Toate functioneaza impecabil, arata foarte bine si un pret de bun simt.

    Daca mai aveti propuneri de alte gadget-uri Xiaomi care v-au impresionat placut, please do tell.

      (Citează)

  6. E imposibil să intri în magazinul lor, când treci pe-acolo te alungă din start muzica dată mult mult prea tare la ușă. Nici nu știu cum să-i ocolesc mai tare.

      (Citează)

  7. De-aia majoritatea iau 2. Am Golds x 2 si bat sisteme muuult mai scumpe la calitatea sunetului.

    nwradu:
    Dar este un sunet punctual. Pentru aceiași bani, poți lua două boxe foarte bune, altă marcă, pentru un sunet cu adevărat stereo.

    Devialet sunt făcute în primul rând ca să arate bine într-o cameră modernă, ușor futuristă.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus