un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 10 decembrie 2019

10 Dec 2019  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

  10 comentarii

 1. Ala a fost condamnat la 14 ani pentru atac armat. Omul nu era hacker asa ca s-a dus cu arma peste proprietarul domeniului in casa.

    (Citează)

 2. Mai demult Trencadis colabora cu Kondiment, în sensul că ei făceau, tot felul de aplicații care ajungeau mai târziu la partide (cred că chiar și platforma de postaci a unora era făcută de ei), Siveco, companii de stat sau instituții etc.
  Se pare că acum fac direct afacerile bănoase. 😄

    (Citează)

 3. Teniescu:
  Mai demult Trencadis colabora cu Kondiment, în sensul că ei făceau, tot felul de aplicații care ajungeau mai târziu la partide (cred că chiar și platforma de postaci a unora era făcută de ei), Siveco, companii de stat sau instituții etc.
  Se pare că acum fac direct afacerile bănoase. 😄

  Baiatul ala, Radu Negulescu a aparut direct de la 18 ani ca mare patron, mare om, mare investitor. Contracte la greu cu primarii din tara, i-a facut apoi lui Iohanis campania online in 2014.
  Super dubios omul si super dubioasa compania.

    (Citează)

 4. Mi se pare ca Amazon are dreptate la faza asta.

    (Citează)

  • Pai mi se pare cea mai logica alegere, mai ales ca au facut-o si o fac in continuare cu brio pentru altii (cum ar fi FBI).

     (Citează)

 5. A iesit o seara si l-a si bushit. :)) google it.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus