un blog de Radu Dumitru

laptop msi la oferta buna
laptop msi la oferta buna

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Singleton vs Johnnie Walker Black și Red Label vs J&B

26 Dec 2019  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

11 comentarii

Am primit patru sticle de whisky tip travel pack, adică ușor de transportat și foarte rezistente la șocuri. Nu știu de ce, dar am profitat de ocazie și le-am degustat comparativ pentru un nou episod.

Susține-mă cu un Subscribe:

Am avut așa:

 • Singleton of Dufftown: un single malt decent la preț. Not great, not terrible, bun, dar nu memorabil, un entry-level în gamă.
 • Johnnie Walker Red Label: primul din gama JW, cel mai ieftin, este un blended de minim 3 ani în butoi.
 • Johnnie Walker Black Label: pentru nivelul avansat. Black Label este blended, dar făcut din whisky-uri de 12 ani și cu o ușoară aromă de afumat (peated), poate fi un punct bun de intrare în zona acestor whisky-uri.
 • J&B Rare: clasicul Justerini & Brooks, un whisky blended pe care-l puteți găsi pe oriunde.

Eu am comparat Singleton cu Black Label și J&B cu Red Label, cam ca după preț și pretenții.

Johnnie Walker are o istorie foarte interesantă (am zis-o pe scurt în clip). Ma întreb cum este acel Blue Label, care costă cam 650 de lei sticla, considerat printre cele mai bune blended, sau Green Label, făcut din amestec de whisky-uri de minim 15 ani.

  11 comentarii

 1. Le-am vazut la Kaufland in Bulgaria, ce nu mi-a placut este pretul cam mare pentru sticla de plastic. Au ratat o ocazie buna sa isi faca reclama folosind un recipient de calitate.

    (Citează)

 2. Sa bei Red Label este ca si cum ai bea vin Babanul la 5L. Cat despre Blue Label, astept si eu ziua sa am ocazia sa gust asa ceva :)

    (Citează)

 3. Desi nu prea beau blended, as incerca Gold Label. Mi l-a recomandat cineva acum ceva vreme.
  Zilele astea am incercat Bunnahabhain. Bun.

    (Citează)

 4. Nu știu de ce, dar am profitat

  :)

    (Citează)

 5. Eu am incercat primul japonez zilele astea si mi-a placut.
  Un Nikka blended din doua malturi maturat scurt dar bun, note clare, afumat usor.

    (Citează)

 6. Eu am plusat de sarbatori si am incercat si un romanesc: Tobanah, de pe Sighistel Valley, care este un blended, nu foarte maturat, se disting notele de ficat, rinichi, splina, atentie, e destul de afumat, iar post gustul e drept sa va spun, cam de porc…

    (Citează)

 7. 3 zile pauza :)))

    (Citează)

 8. Morrissey:
  Eu am plusat de sarbatori si am incercat si un romanesc: Tobanah, de pe Sighistel Valley, care este un blended, nu foarte maturat, se disting notele de ficat, rinichi, splina, atentie, e destul de afumat, iar post gustul e drept sa va spun, cam de porc…

  Single maţ?

    (Citează)

 9. Esti programator daca:
  – ai citit titlul si te-ai intrebat ce design pattern-uri sunt Johnnie Walker, Red Label si J&B

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus