un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Firea găsește noi metode de a pupa unde trebuie Biserica Română: vrea să schimbe denumirea Parcului Unirii în Parcul Teoctist Patriarhul

16 Dec 2019  ·

GÂNDURI  ·

19 comentarii

Ai dat prea mulți bani pentru Catedrala Națională și nu mai ai de încălzire? Nu-i nimic! Cu prioritate maximă se pot găsi noi metode de a pupa în fund Biserica Română, fericită fie-i averea, limuzinele și lipsa de impozite!

Firea vrea să schimbe denumirea Parcului Unirii, adică cel din Piața Unirii, în Parcul Teoctist Patriarhul, că na… Teoctisc a fost om de treabă, l-a primit la București și pe Papa Ioan Paul și altele menționate în expunerea de motive.

Nu zic, să-i dea și lui Teoctist ceva, poate să-i pună numele pe piața din fața catedralei sau de undeva. Dar fix parcul din Piața Unirii? De ce, ce-a făcut acolo, se uita des spre parc de la înălțimea Palatului Patriarhal? E cam mult pentru cineva suspectat că a fost informator al Securității.

Păi atunci Preafericitul Daniel, după ce termină marea catedrală, ce va primi? Schimbăm direct numele România în Republica Daniel?

Chestiunea va fi introdusă pe ordinea de zi din 18 decembrie.

Sursa: Octavian Berceanu, care-i consilier din partea USR în PMB.

    19 comentarii

  1. Chiar așa, cred că ar fi bună o alegere de către beneficiari a numelui. Cu puțin noroc se va numi Parcul Ma Kovei fără legătură cu procurorul comunist anchetator la revoluție … sau M10 oricum… ceva mai populist …
    Nota: Nu ieșise nenea ăsta cel mai bun manager acu vreo câțiva ani?

      (Citează)

  2. AI_core:
    Suferi de whataboutism

    mai degraba coprofagie!

    AI_core:
    Suferi de whataboutism

      (Citează)

  3. sa dea nume de securisti la toate strazile, pietele si parcurile!
    iar numele capitalei sa fie voiculesti!

      (Citează)

  4. Cu toate ca la guvernare zici ca sunt niste maimute acum ,sper ca sa scapam si de Firea ca doar asta a mai ramas ca sa nu mai vad articole politice aici.

      (Citează)

    • Uite așa mai vedem cum se înflăcărează câțiva naziști care nu concep că există și opinii care nu coincid cu alea ferme ale lor. Ferme până li se descoperă Vringgģģ … cv-ul

        (Citează)

    • @theSame

      Bă, sunteți doar doi. E mai greu să faci cerc, dar văd că tu încerci. Ai strica ideea, nu trebuie sa fie relație direct reciprocă.

        (Citează)

    • @nashu…
      Cerc, necerc, vezi că e cu galben la decizie. Nasol că sunteți ținuți permanent în roșu pe gigi…Dar nu te panica, vei vedea doar roșu doar până la alegeri…după aia, moștenirea grea e de vină din nou…

        (Citează)

    • Nu știu cum stați voi dar, de la distanță, se vede urma de mamifer omnivor, vârf de lanț trofic în țara asta.

        (Citează)

    • Pana una alta facem pariu ca pe aici singurele articole politice vor fi anti Firea, anti Arafat si cate-un ametit de pe la PSD care mai face o declaratie nasoala? Catu ala e la butoane pe bani grei si pare ca se descurca extrem de prost. Pai sa fi fost de la PSD ca se scriau romane despre el aici. Pana mai ieri zicea ca elimina acciza la carburanti, acum cere ca sa nu se mai elimine ca e sub limita UE.

      nashu_mare:
      Nu știu cum stați voi dar, de la distanță, se vede urma de mamifer omnivor, vârf de lanț trofic în țara asta.

        (Citează)

    • Marius M:
      Catu ala e la butoane pe bani grei si pare ca se descurca extrem de prost. Pai sa fi fost de la PSD ca se scriau romane despre el aici. Pana mai ieri zicea ca elimina acciza la carburanti, acum cere ca sa nu se mai elimine ca e sub limita UE.

      Exact, o tara stricata in ani de zile se poate repara intr-o luna. Ce va mai place sa lingeti intre buci.

        (Citează)

  5. Așa să ne ajute Dumnezeu !

      (Citează)

  6. Eu am ras cand proasta a zis ca redenumeste herastraul in parcul Mihai I, si azi ma plimb prin parcul Mihai I.

    E ok ca se intampla si asta, iti dai seama cat de mult rau poate provoca apatia cu un exemplu low stakes (care nu face victime). Cate poate face omul neprivit in 4 ani, nu?

      (Citează)

  7. Peste 20-30 ani vom sarbatori Sfanta Sicatiormaififost…

      (Citează)

  8. Cătălin Tănase: whataboutism

    Exact asta e whataboutism-ul :)

      (Citează)

  9. Cand e ziua de nastere a patriarhului Teoctist? Sa schimbam si ziua nationala daca tot nu ne mai place Unirea.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus