un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dude Perfect este singurul canal care mi-a plăcut din YouTube Rewind

7 Dec 2019  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

YouTube a lansat un nou clip Rewind ce menționează cele mai urmărite canale în 2019, pe diverse categorii. Din motive care-mi scapă, și acest clip este puternic disliked (de două ori mai multe decât like-urile) și nu înțeleg de ce, că-i doar un top de canale, muzică, noi creatori de conținut șamd. Dar na, o fi la modă să fii împotriva platformei.

Topurile demonstrează, din nou, că YouTube este pentru prosteală și muzică. Cine știe, poate asta este definiția entertainmentului și doar am eu alte impresii sau așteptări despre ce-ar putea fi YouTube.

Clipul Rewind 2019 este acesta:

Din tot ce-i acolo, am reținut doar canalul Dude Perfect, unde un grup de oameni fac niște lucruri mișto și m-am trezit pierzând multe minute urmărindu-i:

Real Life Trick Shots:

Water Bottle Flip:

Stereotipuri la plajă:

Sports bowling:

Probabil câștigă suficient din YouTube și sponsorizări încât asta e tot ce fac, deși costurile acelor spații și unelte nu pot fi neglijabile.

    10 comentarii

  1. Exista si 2 jocuri Dude Perfect pe android :)

      (Citează)

  2. Disliked, sper ca tot departamentul ala de la YouTube sa fie dat afara, 2 ani la rând de incompetenta maxima e suficient

      (Citează)

  3. Am dat dislike-ul de rigoare…

      (Citează)

  4. La fel ca in orice alta platforma cel mai popular conținut nu este neapărat cel mai de calitate. Frumusetea la Youtube este însă că pot să existe foarte bine și canale de știință cu milioane de subscribers in paralel cu prosteala.
    Ieri am văzut că Veritasium are 6.5 mil de subscribers. Deci se consumă și altfel de conținut pe YouTube.

      (Citează)

  5. Idiocracy.

      (Citează)

  6. Nu m-am uitat la nici un rewind pana acum. Nu intentionez sa incep.

    Am auzit ca se poate reporta pentru nuditate de minor la secunda 46.

      (Citează)

  7. youtube nu e doar despre prosteala si muzica, este si extrem de folositor daca vrei sa inveti lucruri, in orice domeniu, de la tamplarie la fizica cuantica.

    urmariti canale cum sunt fermilab, kurzgesagt , sasmartereveryday, veritasium, physicsgirl samd si o sa vedeti ce vorbesc.

    eu am ajuns sa urmaresc si prelegeri de matematica, fizica sau filosofie pe youtube.

      (Citează)

  8. @nwradu: mai scrii artiolele alea de final de an cu Premiile? Ar trebui introdusa o noua sectiune pentru comentarii. Ca sub-sectiuni as propune: rant-ul anului, comentariul inutil al anului, constructivul anului, comentariul haios al anului, spam-ul anului…

      (Citează)

  9. Topurile demonstrează, din nou, că YouTube este pentru prosteală și muzică.

    Prostia anului. Ba pardon, a secolului.

      (Citează)

  10. Vin alții la anul și mai și, niciodată sa nu crezi ca s a ajuns la prostia maxima

    IonP: Prostia anului. Ba pardon, a secolului.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus