un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 4 noiembrie 2019

4 Nov 2019  ·

ȘTIRI  ·

20 comentarii

Câteva oferte bune:

    20 comentarii

  1. Am dat si eu comanda de Roborock 2, sa nu mai astept pana la Black Friday si sa-l iau la reducere la 2200 de lei sau ceva de genul.

      (Citează)

  2. Mișto ofertele
    https://imgur.com/a/49H7QDO

      (Citează)

  3. CEO-ul McDonald’s demisionează după o relație consensuală cu un alt angajat

    Asta arata la ce nivel a fost dus neosclavagismul in corporatii. Pe langa faptul ca cei doi au facut sex acasa, nu pe tejghelele McD, treaba asta e una care tine strict de viata privata. Nu are compania treaba cu viata ta privata in timpul tau liber, pe care se ingrijeste sa ti-l micsoreze la maximum dealtfel.

    Easterbrook expressed regret over the relationship

    Ii cocosam cu procese pentru amestec in viata privata. Ce urmeaza, sa imi spuna corporatia cu ce model de chiloti sa vin maine? Ce model de rama de ochelari sa am? Ma rog, de vina sunt cei care accepta mizeriile astea.

      (Citează)

    • De acord

        (Citează)

    • Daca angajatul a avut o ascensiune fulminanta in organigrama McD, atunci e o problema… Daca nu au fost interferente cu viata profesioanala, atunci e o problema cu McD.

        (Citează)

    • mai da’ rau mai esti. trebuia sa mergi la Hong Kong.
      ia sa iti dea Mecu vreo suta de milioane de dolari pe an, sa vad daca mai comentezi ceva. nu mai vorbesc de plecare, acuma, ca probabil omu trebuie sa vina cu TIRU sa ia compensatiile financiare.

        (Citează)

    • Ca idee de acord ca o companie nu ar trebui sa se amestece in viata privata, dar exista probleme cand vine vorba de relatia dintre doi angajati, cand unul e subalternul celuilalt sau poate avea cariera influentata de celalalt. In cazul asta, mi se pare normal ca firma sa se protejeze prin regulamente interne, atata timp cat nu incalca legea.

        (Citează)

    • @toti de mai sus, in afara de Giani

      sa zicem ca lucrezi la o firma si un coleg sau colega din departament cu tine se cupleaza cu CEO-ul sau cu cineva cu o pozitie mai inalta.

      sunt sigur ca nici unul dintre voi nu o sa il/o banuiti ca e favorizata, corect?

        (Citează)

    • @Marean

      argumentul1: prezumtia de favorizare
      argumentul2: nevoia angajatului de a isi trai viata + cercul social de la munca e cel mai mare pt cei mai multi oameni

      pentru mine argumentul2 > argumentul1

        (Citează)

    • pai si pentru companie e invers decat pentru tine.

      se poate discuta, dar nu are nici o legatura cu vreun neo sclavagism cum se zice in primul post

      eu, daca as fi proprietar de companie, as avea acelasi gen de politica, cel putin cand e vorba despre relatii intre nivele ierarhice semnificativ diferite.

        (Citează)

    • Da, numai ca eu nu sunt compania. Sunt o persoana din afara companiei, la fel ca majoritatea.

      SI cred ca nici o companie nu are dreptul sa interzica relatiile dintre angajati.

      N-are decat sa ia alte masuri, dar nu sa interzica.

        (Citează)

    • “N-are decat sa ia alte masuri, dar nu sa interzica.”

      De acord. Nu e treaba companiei ce relatie ai tu si cu cine. Dar e treaba companiei sa se asigure ca nu poate exista favoritism in firma. Deci e dreptul companiei sa elimine relatia de subordonare dintre cei doi. Iar ala era CEO.

        (Citează)

    • IonP: Nu are compania treaba cu viata ta privata in timpul tau liber, pe care se ingrijeste sa ti-l micsoreze la maximum dealtfel.

      Dacă în contract scrie că nu ai voie să faci asta și ai semnat, atunci suporți consecințele. Pentru câteva milioane de dolari salariu anual, plus câteva milioane bonus anual, nu-i o condiție atât de dubioasă.

      O mulțime de companii interzic astfel de relații în orice nivel, în special dacă se întâmplă între niveluri diferite, adică un șef cu un subordonat. Nu musai subordonat de-al său, ci pur și simplu pe alt nivel ierarhic, că se poate ajunge la complicații.

        (Citează)

    • nwradu: Dacă în contract scrie că nu ai voie să faci asta și ai semnat, atunci suporți consecințele. Pentru câteva milioane de dolari salariu anual, plus câteva milioane bonus anual, nu-i o condiție atât de dubioasă.

      O mulțime de companii interzic astfel de relații în orice nivel, în special dacă se întâmplă între niveluri diferite, adică un șef cu un subordonat. Nu musai subordonat de-al său, ci pur și simplu pe alt nivel ierarhic, că se poate ajunge la complicații.

      Cum se poate rescrie un asemenea contract, prin eliminarea clauzelor abuzive? (a nu se înțelege că-i dau dreptate lui @mac gregor)

      Aceeași întrebare o am în chestiuni bancare, tot cu clauze abuzive…

        (Citează)

    • sa oprim abuzele!!!
      deci vii la mine acasa, iti dau bani cu sacu si imi mai iei si sora si o babardesti pe masa din sufragerie, dupa care ma reclami ca te-am dat afara. te-am abuzat.

        (Citează)

  4. Mda, 4 $ si 4 GB capcitate. Carduri si usb flash de pe aliexpress cand se stie ca 90% sunt fake-uri ordinare…bun sfat!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus