un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 28 noiembrie 2019

28 Nov 2019  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

Gamers will get it:

This….hurts from r/dndmemes

  6 comentarii

 1. buna de tot. dar vorba aia, ce-ar fi viata fara grind

    (Citează)

 2. Targul ala de Craciun ar trebui sa aiba 0 (zero) vizitatori ca sa inteleaga primaria si mai ales Firea ca nu suntem de acord cu banii aruncati pe astfel de tampenii.

  Daca nu vin vizitatori, nu vin nici vanzatori si nu se mai organizeaza astfel de spalari de bani. Ca sa nu mai aiba primaria si Firea scuze sa arunce milioane de euro pe concerte, targuri si luminite cand Bucurestiul nu are apa calda si caldura.

    (Citează)

  • N-ai sa vezi asa ceva in Romania prea curand…

     (Citează)

  • “Ar trebui sa”
   Firea a fost votata de niste oameni. Firea va fi votata de niste oameni si data viitoare. Deci exista niste bucuresteni care considera ca Firea face treaba buna. Deci vor exista mereu vizitatori pentru targul ala.

     (Citează)

 3. Pe lângă: Astăzi se aprinde iluminatul de sărbători în București, la ora 19, și se deschide târgul de Crăciun din Piața Constituției.

  Să vezi acum cât de des o să pice curentul!

    (Citează)

 4. Alx MAX: Să vezi acum cât de des o să pice curentul!

  Ghici ce, iluminatul stradal nu funcționează acum, la Aviatorilor și luminițele sunt aprinse

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus