un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 21 noiembrie 2019

21 Nov 2019  ·

ȘTIRI  ·

21 comentarii

    21 comentarii

  1. Cel mai civilizat ar fi fara turnicheti, cum e in Viena sau in Bruxelles. Sau cum e la transportul public de suprafata. Introduci doar controale random si amenzi foarte mari aplicate blatistilor. Oricum in fiecare metrou exista cate un paznic care se plictiseste de moarte. Ala ar putea fi si controlor.

      (Citează)

  2. Legat de Jumbo : “Tot în Craiova va avea sediul și firma care se va ocupa de administrarea magazinului online ce va deservi piața românească” … Se pare ca grecii nu stiu cum se circula in Oltenia! Sa vezi cum or sa stea blocati in trafic la Bals si la Filiasi cu coletele magazinului online.

      (Citează)

  3. “Eu v-am zis că repetarea prea deasă a acelei glume va face ca succesuri să intre oficial în limbă.”

    Cred ca corect gramatical este repetarea prea des :) sau ma gandesc ca poate ai scris la misto dar pune si tu “”

      (Citează)

    • “Eu v-am zis că repetarea prea deasă a acelei glume va face ca succesuri să intre oficial în limbă.”

      Cred ca corect gramatical este repetarea prea des :) sau ma gandesc ca poate ai scris la misto dar pune si tu “”

      Bine nici nu cacofonica mea nu imi este rusine :)

        (Citează)

    • Da și nu…
      “deasa” poate fi și adverb (corect “des”), și adjectiv (corect e “deasa”).
      Cât despre cacofonie, asta nu e greșeală gramaticală.

        (Citează)

  4. . Profit.ro nu explică de unde a scos suma, având în vedere că doar 2-3 magazine au anunțat vânzările.

    Probabil au pornit de la cifrele emag si au raportat la cota de piata a celorlalte magazine mai mari, nu e stiitific, da e jurnalistic.

      (Citează)

  5. Când a venit King în .ro am primit și eu spamul clasic de la recrutori, nu detaliez forma sau conținutul. Ce a fost special în acel caz a fost că dna/dșoara respectivă a dat copy paste la tot mesajul, incluzând numele din expresia de la început, “Bună XXX, …”. Cum nu mă chema așa cu mă numise respectiva, am concluzionat că mesajul nu mi-e adresat. Oricum, companie din categoria “start fast, move fast, break fast”, ok probabil pentru oameni la început de carieră.

      (Citează)

  6. Uitasi de conceptul VW. Stationwagon electric, fix ce vreau eu. Cica disponibil in 2022, adica exact cand voi avea nevoie.

      (Citează)

  7. Pentru cei ce au prins TV LG OLED55B8SLC – de vazut acest Soundbar LG – SK10Y (2018) – la mai bine de 50% fata de Ro: https://www.elcorteingles.es/electronica/A26122375-barra-de-sonido-lg-sk10y-512-hi-res-audio-dolby-atmos-550-w/

    Succes

      (Citează)

  8. de ce a inchis King?

      (Citează)

  9. Astăzi (posibil mâine, ora României) Tesla va dezvălui viitorul pick-up electric.

    OK… la ce ora? :))

      (Citează)

  10. Se organizeaza vizite in Palatul CEC pe 14 decembrie
    https://www.instagram.com/p/B5HmN2wlNxK/

      (Citează)

  11. Vezi ca mai e si in Eforie un parc acvatic. Deci vor fi 3.

      (Citează)

  12. Am intrat de curiozitate pe Factual, nu ca aveam prea multe sperante. Primua lor verificare este falsa, Romania nu intra in Schengen fix pentru ca Olanda se opune pe motiv ca suntem prea corupti, lucru subiectiv mai ales ca suntem pe locul 18 in eurostat la coruptie.

      (Citează)

    • Mi se pare ca aia zic ca se opune pentru ca MCV. MCV pentru ca coruptie. Cand nu mai e MCV, nu ar mai trebui sa se opuna si punctul tau de vedere ar deveni valid.
      Verificarea mi se pare corecta.

        (Citează)

  13. Care este primul parc de pe litoral ca eu il caut si nu-l gasesc!

      (Citează)

  14. Iar Honey a cumpărat twotaps, fondata de 2 romani (unul dintre ei ownerul la 2parale). Dacă cei doi au primit și equity (cel mai probabil) in urma tranzacției, pentru fiecare 1% sunt cu $40M mai bogați.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus