un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 11 noiembrie 2019

11 Nov 2019  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

    12 comentarii

  1. Plus reduceri la chinezi de la ora zece.

      (Citează)

  2. La Telekom este o oferta: telefon Motorola G6, 449 lei la abonament de 6 euro pe luna, fara perioada contractuala. Adica, iau telefonul cu acest abonament si renunt dupa o luna, daca vreau, fara penalitati? Sau e vreo smecherie, de genul “stati macar 6 luni, si apoi aveti dreptul sa renuntati”?

      (Citează)

    • Kopa_Kopan: dica, iau telefonul cu acest abonament si renunt dupa o luna, daca vreau, fara penalitati? Sau e vreo smecherie, de genul “stati macar 6 luni, si apoi aveti dreptul sa renuntati”?

      e normalitate.
      renunti cand vrei (ca la orice alt abonament de telefonie), fara penalitati.
      e o mica problema cu reducerea: nu e valabila daca renunti, deci platesti deferenta pana la pretul intreg al telefonului.

        (Citează)

  3. Nimic de Black Friday eMag?

      (Citează)

  4. Eu boicotez Digi24 dupa ce au refuzat difuzarea Dezbaterii Electorale organizata de EuropaFM desi era pusa la dispozitie gratuit. Nici a 2-a zi nu au pomenit de dezbatere.

      (Citează)

  5. Am zis ca nu convinge barna, așa a fost.

      (Citează)

  6. Radu, hai cu articolul ăla de Black Friday. A fost foarte util in fiecare an.
    Mulțumesc

      (Citează)

  7. Google Maps mai bine s-ar spăla de Waze, că în ultima vreme m-am spart ce trasee face, că cică am un minut mai puțin.
    Am ajuns să-l înjur mai rău ca pe ăia care se bagă în față la semafor.

      (Citează)

  8. Preț bun la chinezi la oneplus 7T versiunea 8/256gb – 421€. Pe Amazon e 600€ versiunea 8/128gb.

      (Citează)

  9. FlorinM:
    Unde anume, că nu găsesc decât 7 simplu la prețul ăla.

    https://s.click.aliexpress.com/e/6uNmBywV9

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus