un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Întâi să se indigneze cei din Focșani și apoi o putem face și noi…

4 Nov 2019  ·

GÂNDURI  ·

26 comentarii

Uitați-vă la imaginile de mai jos. Viorica Dăncilă, Sorina Pintea, însoțitorii lor și un cârd de fotografi dau buzna în secția de neonatologie a spitalului din Focșani și se fotografiază cu toți bebelușii de acolo, îi pipăie, îi iau în brațe, le respiră în gură șamd. Protecția a fost asigurată de un hălățel de hârtie purtat peste hainele cu care au venit de afară.

Indignare este doar pe Facebook. Indignarea reală s-ar vedea dacă toți acei părinți ar da în judecată spitalul din Focșani cerând despăgubiri pentru faza asta, plus niște acuzații de abuz în serviciu, că mă îndoiesc că scrie undeva în atribuțiunile directorului că poate decide să lase niște oameni să se fotografieze cu nou-născuții. Dar dacă părinții respectivi nu fac asta, este încă o dovadă că avem conducătorii pe care-i merităm și că aceștia vor întinde coarda tot mai mult, acum și în viitor, pentru că acțiunea lor nu are și o reacțiune.

Țin minte un scandal cu Nicușor Dan când cei din PSD susțineau sus și tare că legea interzice folosirea copiilor în scop electoral. S-o fi schimbat legea, că în fond au venit baronii locali. Focșani are primar PSD, ales cu 41% din voturi. În 2016, la alegerile parlamentare, județul Vrancea a votat PSD în proporție de 54% la Camera Deputaților și 55% la Senat.

Noroc că nu-i Teodorovici în campanie, ăla le-ar fi tras-o femeilor din Focșani și bărbații l-ar fi lăsat, ca-n vremurile cu prima noctis; măcar Dăncilă doar le pipăie copiii.

sursa: Alina Drumea, care de altfel arată și articolul din regulamentul spitalului ce interzice accesul mass-media în neonatologie.

  26 comentarii

 1. Si in ultima fotografie madam Pintea sperie copilul

    (Citează)

 2. hai avocatu poporului misca ceva. (desigur e o gluma proasta sa te astepti sa faca ala ceva)
  vroiam sa zic cev de ciorbea dar nici macar nu mai e el.

    (Citează)

 3. F frumos, decat cu pisici, mai bine cu nou nascuti.

    (Citează)

 4. incredibil, nu am cuvinte

    (Citează)

 5. Jeguri cu chip uman.

    (Citează)

 6. hou baaa! ce aveti? ziceti saru mana ca a venit alaiu, ca altfel poate nu dadea nimeni macar cu un mop pe acolo.

    (Citează)

 7. Ar trebui dati in judecata sa le rasune apa-n cap. Niste necunoscuti vin in gloata sa puna mainile jegoase pe nou-nascuti, nici nu au avut decenta sa isi puna masti. Totul FARA ACORDUL PARINTILOR. Jeguri mizerabile, astea sunt.

    (Citează)

 8. Deea:
  Ar trebui dati in judecata sa le rasune apa-n cap. Niste necunoscuti vin in gloata sa puna mainile jegoase pe nou-nascuti, nici nu au avut decenta sa isi puna masti. Totul FARA ACORDUL PARINTILOR. Jeguri mizerabile, astea sunt.

  Nici nu e necesar ca parintii sa-si dea acordul la pupaturi, din vreme ce ghidurile medicale interzic asta. Dar “derectorul medical” doarme in bocanci si “pupa de 2 ori jos, ca nu e Dinca”…

    (Citează)

 9. Parca gasesti poze de genul cu Tovarasu de trista amintire prin maternitatile patriei si cu Hitler. Ce vrei, la asa scoala, alte apucaturi?

    (Citează)

 10. Procuratura de ce nu se sesizeaza in rem pentru ca au fost puse in pericol vietile si sanatatea bebelusilor?

    (Citează)

  • Nu cred că e de competența lor. Adică probabil că nu-i o lege despre asta, așa cum nu e o lege care să spună “nu-i strănuta altuia în față”.

   Ține mai degrabă de bun simt, plus că se încalcă regulamentul spitalului.

     (Citează)

 11. Ce va indignati atat? E campanie electorala. Liber la traznai adica. Astia ar fwte si-un soarece mort ptr 2 voturi. Pariu ca ailalti isi dau pumni in cwoaie ca n-au facut ei asta.

    (Citează)

 12. Radu, dacă vrei sa scăpam de PSD atunci mobilizează-ti cititorii sa meargă la vot, sa scăpam de Ciuma Rosie, scrie un articol cu lucrurile naspa făcute de PSD din 2016 de când a venit la putere, si 10 oameni dacă convingi sa nu voteze cu PSD si tot este un câștig.

    (Citează)

  • Asta e un comment ramas in coada de mesaje. A ajuns public dupa ce nu mai era PSD la guvernare.

     (Citează)

  • Sigur, dar alegerile alea sunt în 2020. Și m-am cam săturat despre câte am scris.

     (Citează)

  • Parca doreai eradicarea incompetentilor, sau esti chitit exclusiv pe PSD? In guvernul nou avem deja niste lepre mai ceva ca in PSD, ala nu si-a platit impozitul pentru ca i-a “gresit constructorul o grinda”, Chitu implicat in atacul speculativ asupra leului in 2008 si lista continua.

   nwradu:
   Sigur, dar alegerile alea sunt în 2020. Și m-am cam săturat despre câte am scris.

     (Citează)

 13. Nimic despre medicii de gardă ?
  Da, da, ăia cu salarii mărite de PSD.

    (Citează)

 14. Las’ ca-i bine! Fac anticorpi la prostie de mici.

    (Citează)

 15. daca mergeau intr-o cresa/gradinita, ii puneau pe copii sa faca tumbe pe asfalt!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus