un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noua campanie cu puncte Mega Image este legată de cratițe, tigăi și oale Neoflam

31 Oct 2019  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

16 comentarii

Campania cu trollere s-a încheiat prin septembrie și deja Mega Image a început una nouă, cu cratițe și tigăi marca Neoflam. Cam rapid.

Principiul este același: pentru fiecare 20 de lei cheltuiți la Mega Image, primiți câte un punct. Dacă strângeți 15 puncte, puteți cumpăra un produs din campanie cu o reducere substanțială de preț.

În campanie intră cele de mai jos, adică două oale de inox cu capac de sticlă, o cratiță cu capac de sticlă, două tigăi cu înveliș ceramic, una grill cu mâner de inox și o tavă cu înveliș ceramic pentru cuptor. Învelișul este din “Ecolon”, care doar sună a medicament pentru probleme intestinale pentru că în realitate este un material antiaderent ce nu prezintă riscurile cu care vine teflonul.

Neoflam face produse bune, în general, așa că probabil și acestea sunt bune. Tot Neoflam au fost și tigăile acelea roșiatice pe care le-a dat tot Mega Image acum o vreme la o campanie asemănătoare și mi s-a părut că au ținut suficient de mult pentru cât am dat pe ele la oferta cu puncte.

Eu am strâns deja 6 puncte după niște cumpărături. Mă atrage una dintre oalele cu capac. Am văzut într-un magazin restul tigăilor și cea grill are striații foarte mici, practic simbolice, așa că nu o voi cumpăra (deși am nevoie de una), mai ales că-i din aluminiu, nu fontă. Probabil că în afară de o oală nu voi cumpăra nimic.

Totuși, deși voi strânge puncte (oricum fac cumpărături la Mega din când în când), cred că voi aștepta cu achiziția până după Black Friday, că atunci e tradițional să găsești și alte mărci la ofertă. Campania Mega durează până pe 12 februarie 2020. Vă recomand să faceți la fel, dacă aveți nevoie de noi vase de gătit.

După ce termină cu tigăile, poate că Mega Image va mai aduce cuțite sau pahare Villeroy & Boch, că au fost bune acelea.

    16 comentarii

  1. Frate, cât de des poți sa-ti cumperi tigăi si oale ? Pana si bucătarii profesionisti schimba oalele la câțiva ani, parca zici ca a înnebunit lumea cu tigăile.

    N-ar face si MegaImage o promoție sa dea o carte cu Constituția fiecărui cumpărător de peste 20 Ron, asa sa înțeleagă lumea ce rol are un Președinte de țară, mai ales ca peste 2 săptămâni sunt Alegeri Prezidențiale.

      (Citează)

    • Sau ceva diferentiat pentru el si pentru ea gen ceva gadgets de baieti si altceva pentru femei, nu neaparat kitchen related.

      Inteleg ca e super market, dar uite niste proatioare de Craciun gen decoratii sau jucarii tot ar putea baga

        (Citează)

    • Bucatarii profesionisti nu schimba oalele la cativa ani pentru ca nu cumpara prostii.

        (Citează)

  2. Si cand va aud cu asta cu punctele mor…alea sunt la misto. Te duci la casa, zici ca vrei tigaia X, iti da in mana 30 de puncte dalea la misto si aia e…

    La auchan la kitchenaid ala…nu mai au nici flyere, nici puncte….doar te duci cu ea la serviciu clienti si ti le vand aia daca vrei sa cumperi.

    Zic pt ca eu asa am facut.

      (Citează)

  3. Nu stiu, eu am incercat o data cu trolleru vietii de acum cativa ani de la OMV. Mai aveam nevoie de 3 abtibilduri de-alea, si n-a vrut nenea rau de la casa sa-mi dea. Mi-a dat o doamna draguta de la coada 2 si am mai luat eu o cafea de care n-aveam nevoie sa mai fac un punct.
    Trollerul a fost ok la banii aia, il mai am si acum.

      (Citează)

  4. Au mai avut in trecut cei de la Mega Image o campanie cu produse de la Neoflam, care isi meritau banii. De data aceasta, cei de la Mega au adus produse slab calitative, vandute sub acelasi nume. Ceramica folosita este ca o foita de ceapa, iar aliajul din interior parca nu exista. Produsele se aseamana cu cele vandute de tigani pe strazi.

      (Citează)

  5. Campania e veche de cateva saptamani. Nu mai iau puncte dupa cat de rahat au fost trollerele lor.

    Altfel s-au gandit bine, ca vine Craciunul si oamenii au nevoie sa gateasca.

      (Citează)

  6. Cred ca ai un “nu” in plus.

    Giani Mucea:
    Bucatarii profesionisti nu schimba oalele la cativa ani pentru ca nu cumpara prostii.

      (Citează)

  7. Oale si tigai in magazine, rucsaci trolere si borsete in benzinarii. Nu-i duce capu la altceva.

      (Citează)

  8. toti va dati mare “gurmanzi” si fani de burgareli si steak, dar unu nu ati pune mana pe o tigaie.

    asta e poporul, asta meritati.
    ce vreti? carti?

    e un business baa, mega, auchan, oricare, TOATE.

      (Citează)

    • O tigaie de fonta rezista mai bine de 20 de ani, sunt cateva turnatorii faine prin Moldova si pretul nu este foarte mare plus ca o poti folosi si in cuptor.

        (Citează)

    • Tigaia de fonta e grea in draci, nu o mai folosesc decat cand fac carnati proaspeti (din aia grosi care trebuie facuti intr-un mod special). La fel si grilul, e greu si pana se incinge te apuca somnul. Fonta nu este potrivita activitatilor de zi cu zi, vrei sa-ti faci doua oua si dureaza 20 de minute cu fonta, intr-o tigaie normala sunt gata in 3 minute.

      Cele mai bune tigai, din experienta mea, sunt cele din fier sau otel. Si cele din inox sunt bune, dar lipesc.

        (Citează)

  9. Pai la Metro gasesti tigai de inox mai ieftine si mai bune decat astea de la Mega. Fara puncte si alte ciupeli.

    Toate campaniile din magazine sunt la tigai, oale, cutite, trolere…

      (Citează)

  10. Kopa_Kopan:
    Tigaia de fonta e grea in draci, nu o mai folosesc decat cand fac carnati proaspeti (din aia grosi care trebuie facuti intr-un mod special). La fel si grilul, e greu si pana se incinge te apuca somnul. Fonta nu este potrivita activitatilor de zi cu zi, vrei sa-ti faci doua oua si dureaza 20 de minute cu fonta, intr-o tigaie normala sunt gata in 3 minute.
    Cele mai bune tigai, din experienta mea, sunt cele din fier sau otel. Si cele din inox sunt bune, dar lipesc.

    cea mai buna tigaie cu care am gatit vreodata e una nemteasca (cred, avea o poza cu steagul germaniei pe ea) luata de la un magazin din mall. Nu am idee din ce e, probabil fier dar ai nevoie de ceva muschi sa o folosesti. Si costa cam de 2-3 ori cat o tigaie tefal la aceeasi dimensiune.

      (Citează)

  11. Salut,

    Știe cineva dacă aceste vase funcționează și pe plitele cu inducție? Pe site-ul Mega nu scrie nimic despre asta, pe site-ul producătorului scrie ca doar unele vase sunt compatibile cu plitele cu inducție.

    Multumesc mult pentru ajutor!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus