un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum arată magazinul Apple de pe Fifth Avenue

5 Oct 2019  ·

TEHNOLOGIE  ·

18 comentarii

Magazinul acesta din New York a fost închis o perioadă pentru renovări, iar pe 20 septembrie, odată cu lansarea noilor iPhone 11, a fost redeschis. La suprafață este doar celebrul cub de sticlă cu logo-ul Apple. Magazinul este în subteran și arată foarte bun, fiind mai mare și mai arătos decât alte Apple Store chiar și din SUA.

Abonează-te: http://bit.ly/2RBcHBg

Uitați-vă și la hands-on-ul cu noile iPhone 11, dacă nu l-ați văzut deja. Văd că au început să apară și la noi telefoanele. Stocurile sunt mici, dar am văzut deja multe iPhone 11 Pro în mâna oamenilor.

    18 comentarii

  1. Daca as fi terorist arab, fix acolo as pune bomba, nu exista simbol mai emblematic pentru consumatorismul stupid american.

    Coca Cola si McDonalds sunt rele, dar nu ca Apple.

      (Citează)

    • Ai probleme man. Companiile sunt companii si fac ce trebuie astfel incat sa vanda, e un business after all. Oamenii aleg daca vor cumpara sau nu. Insa de aici, sa plece atata repulsie fata de o firma ce face telefoane , laptopuri, sa .ti vina gandul ca ia gata ma..sa.i bubuim pe astia…

        (Citează)

    • Și te mai miri ca mergi la viza pt us și ești respins.

        (Citează)

    • Nu este vina companiei. Nici apple nici mac nici alta companie nu are vreo vina. Vina e strict a cretinelului care se lasa usor atras sa cumpere kkturi supraevaluate si extralaudate. Compania face ce stie ea mai bine. Marketing. Si asa reuseste sa transforme un kkt in ceva simbolic. Si prostu care nu mai gandeste rational pune botu. Idiocracy scrie pe omenire.

        (Citează)

    • Eu nu sunt terorist arab, deci nu am nici o problema. Dar le-as intelege motivatia, oamenii aia au nevoie sa fie cineva de vina pentru inapoierea lor iar SUA sunt tapul ispasitor perfect.

        (Citează)

    • esti bolnav…

        (Citează)

    • Se cheama profiling si prin tari mai civlizate e o meserie bine platita.

        (Citează)

    • + de la mine

        (Citează)

    • Din universul nelimitat de idei si abordari spre care te puteai orienta, asta e tot ce poti?

        (Citează)

    • Exista McDonalds, Coca Cola dar banui ca undeva trebuie sa se duca arabii dupa atentat sa isi sarbatoreasca succesul. Asa ca banui ca le-ar lasa pe astea in pace…

        (Citează)

  2. Neața.
    “este în subteran și arată foarte bun”

    Eu voi aștepta după Google Pixel 4.
    O sâmbătă făină!

      (Citează)

  3. pre te fu pe tine grija cu ce vor altii.
    man, daca aia vor sa cumpere un tel de 10k usd, e treaba lor ba.
    lasa-i in pace, tu prea vrei o lume plina de elite, care sa nu puna botu la marketing si sa fie de capu lor.
    aia le aduce lor satisfactie, cu ce te deranjeaza pe tine?

    BlackSkull:
    Nu este vina companiei. Nici apple nici mac nici alta companie nu are vreo vina. Vina e strict a cretinelului care se lasa usor atras sa cumpere kkturi supraevaluate si extralaudate. Compania face ce stie ea mai bine. Marketing. Si asa reuseste sa transforme un kkt in ceva simbolic. Si prostu care nu mai gandeste rational pune botu. Idiocracy scrie pe omenire.

      (Citează)

    • E adevarat ce zici. Numa ca si alte companii vad ca este usor sa manipulezi berbecii si apeleaza la aceleasi arme de marketing. Se ia un produs banal de 3 lei, o reclama jmechera ca sa asociezi produsul cu ceva ce atrage (lux, jmecherie etc) ,îi pui o sigla faina si gata. Din rahat s-a facut bici. Desi produsul in sine este acelasi, acum dai pe el 30 lei. Si uite asa usor usor un cetatean care vrea un produs corect dpdv raport pret/calitate, n-o sa mai aiba de unde alege. Ca toate or sa fie supraevaluate.

        (Citează)

  4. suntem aproape in 2020 si romanii inca sunt hateri apple, oh lord

      (Citează)

  5. Gaelex:
    Daca as fi terorist arab, fix acolo as pune bomba, nu exista simbol mai emblematic pentru consumatorismul stupid american.

    Coca Cola si McDonalds sunt rele, dar nu ca Apple.

    Scuzați-l, are lag la creier precum Samsung de pe care scrie. Probabil vrea tehnologie la prețul de $10. Prietene, de ce nu faci tu ceva mai bun cu $5?

      (Citează)

    • Samsung-ul*

      Radu, funcția de edit nu există pe aici? :)

        (Citează)

    • Sony XZ1 sau Huawei Mediapad M5, daca nu sunt pe laptop. Sau desktop.

      Poate ne luminezi si ne zici ce tehnologie a cercetat si implementat Apple, care nu detine nici o facilitate de productie. Pe langa telefonul care nu are semnal daca il tii in mana.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus