un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Au apărut primele review-uri pentru GoPro Hero8 Black

10 Oct 2019  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Au început să apară review-uri la noul GoPro Hero8 Black. Nu sunt genul de review-uri pe care să le faci în România, decât dacă știți pe cineva și pe aici care poate filma scene precum cele de mai jos.

Observați niște chestii în review-urile de mai jos:

 • stabilizarea este excelentă. Serios, e din altă lume. HyperSmooth-ul de anul trecut era extraordinar, dar cumva l-au îmbunătățit și mai mult. Și merge și în orice rezoluție, inclusiv 1080p la 240 fps.
 • îmbunătățiri în interfață. Mai puține apăsări pentru a schimba setările pentru filmare, iar asta contează atunci când ești deja în mijlocul acțiunii și timpul trece.
 • noua formă elimină nevoia de carcase adiționale, dar nu complet. Tipul din primul review folosește vreo două carcase pentru activitățile sale, dar se descurcă.
 • sunetul este mai clar, culorile sunt mai bine reglate, acum are contrast direct din filmare.

Acesta este cel mai bun:

Aici se vede bine și diferența de stabilizare între cele două generații. Tipul ăla aleargă pe un drum montan și stabilizarea este foarte bine, iar la un moment filmează și cu un gimbal și diferențele sunt greu de sesizat:

Aici sunt comparații cu diverse alte camere. Din nou, stabilizarea la downhill cu bicicleta este uimitor de bună:

Altul:

Altul:

Ar trebui să fac mai multe timewarp-uri, ies spectaculos.

  4 comentarii

 1. astia sunt la bursa si trebuie sa produca in fiecare an cate un gopro cu small improvements?
  gopro care costa cat un telefon, de iau cate unu de asta si un iphone deja mi s-au dus 2-3 luni de lucru pe an pt astea.

    (Citează)

  • Pai poate nu-ți trebuie nici hero8 nici ultimul iPhone.
   Și totuși o camera d-asta o schimbi după 3-4-5 ani în mod normal (dacă o iei dosr de amuzament, nu sa faci bani pe seama ei).

     (Citează)

 2. Mihai:
  astia sunt la bursa si trebuie sa produca in fiecare an cate un gopro cu small improvements?
  gopro care costa cat un telefon, de iau cate unu de asta si un iphone deja mi s-au dus 2-3 luni de lucru pe an pt astea.

  Mihai, cu tot dragul, dar daca ai venitul lunar de 2000 lei, ar trebui sa ai griji si prioritati mai mari decat costul unui iphone. Mai degraba ar trebui sa te ingrijoreze ca a crescut pretul la gazele naturale, se scumpeste painea, din astea..

    (Citează)

  • nu-i bai, nimic din ce nu se poate rezolva.
   adica nu mai bagi paine, ca oricum nu are nici un sens, pt gaze mai pui o haina pe tine in casa iarna.
   orice pt next iphone!!
   (desigur, e un rant)

     (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus