un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Meanwhile, în Viena…

11 Oct 2019  ·

GÂNDURI  ·

18 comentarii

Se simte deja criza în Germania și Austria, oamenii stau la cozi… la Louis Vuitton așteptând deschiderea magazinului.

Și nu, nu erau reduceri. Nu am intrat să verific, dar în vitrine nu scria nimic în acest sens și am oricum impresia că LV nu face reduceri.

O coadă și mai ciudată era la un magazin Rado, unde cred că stăteau 100 de persoane la coadă. Nu știu de ce. Coada trecea prin fața magazinului și apoi chiar revenea spre intrare, de arăta ca un cârlig. Magazinul era deschis, dar lăsau doar câțiva oameni în el la un moment dat. Poate se dădeau ceasuri gratuit, nu știu.

  18 comentarii

 1. Nu trebuie sa uitam ca astia care fac coada la mizerii overpriced muncite de sclavi de prin Asia sunt aceiasi care ne dau noua lectii de civilizatie.

    (Citează)

 2. In primele doua poze, majoritatea ce stau la coada par asiatici ce se stie cat de intelepti sunt cand vine vorba de cheltuitul banilor. Dar e bine ca-i cheltuie in Europa.

    (Citează)

 3. Erau reduceri sau promotii…
  Altfel nu sta nimeni la coada. Ce, tu ai sta la coada la carne ?
  Sau la coada la votat ? Daca nu sunt reduceri nu sta nimeni.

    (Citează)

 4. Nu exista reduceri la LV, outlet, sau lichidari de stoc. Cozile respective sunt normale pentru ca sunt acceptate inauntru un numar limitat de persoane in acelasi timp iar “procesul” de cumparare + personalizare a unei genti dureaza in general 30 minute.

    (Citează)

 5. da, probabil era un grup de turisti veniti impreuna la spart bani iar in magazin nu pot intra decat un numar limitat de persoane.

    (Citează)

 6. sunt chinezi, jumatate din care cumpara doar ca sa vanda acasa la pret mai mare (produsele de lux din europa au impozite uriase in china)

    (Citează)

 7. Și în Copenhaga am văzut aceeași situație la magazinul Louis Vuitton. N-am fost inspirat să întreb ce fel de tigăi vindeau.

    (Citează)

 8. In Barcelona 99,9% din cei ce stateau la cozi din astea erau asiatici. Si nu intrau decat atunci cand se elibera un vanzator.

    (Citează)

 9. Exact ca la noi, doar ca romanul sta la coada la tigai, nu la Vuitoane.

  De ce n-ai intrebat ce se da? poate ai ratat chilipir.

    (Citează)

 10. cristi:
  Cozile respective sunt normale pentru ca sunt acceptate inauntru un numar limitat de persoane in acelasi timp iar “procesul” de cumparare + personalizare a unei genti dureaza in general 30 minute.

  Asa e mereu si la Paris la LV de pe Champs Elysees sau la Armani in Place Vendome.

    (Citează)

 11. Esti sigur ca nu erau doar turisti veniti la spart bani?

    (Citează)

 12. Cred ca erau zilele orasului si primarul lor Vanghelberger a organizat o paranghelie cu fasole si carnati. Sau wurst.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus