un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Un canal de YouTube care prezintă hoteluri de lux din țări exotice

13 Sep 2019  ·

TURISM  ·

13 comentarii

Am găsit un canal de YouTube foarte interesant: se numește The Luxury Travel Expert și este al unui tip care merge prin cele mai bune hoteluri ale lumii și le filmează pe îndelete. O face lent, foarte lent, un clip are între 30 și 60 de minute. Nu-l vedem pe el, nu vedem prea mulți oameni, doar filmează totul de la lobby la diversele facilități, camera, priveliștea, restaurantul și ce mai este pe acolo.

Are foarte multe hoteluri de top din Seychelles, Maldive, Bali, Thailanda, Amalfi, Mykonos, Veneția, Vietnam, Australia, Elveția și alte destinații. Printre ele am văzut și hotelul Armani din Burj Kalifa (cea mai înaltă clădire din lume, cea din Dubai), Bvlgari-ul din Bali șamd. Mai are câteva clipuri cu curse business și iahturi de lux, după cum prinde. Este ca și cum ai privi 30 de minute de clipuri video relaxante.

Mi-a plăcut mult acest Four Seasons din Seychelles:

Și m-a surprins acest hotel din Rwanda:

  13 comentarii

 1. Cum ziceam și la alt articol – unul dintre cele mai faine canale de travel de pe youtube (chiar dacă destinațiile prezentate sunt în cea mai mare parte innacesibile nouă, muritorilor de rând). Filmat fain (dacă îți plac genul de filmări și de fundal sonor care să îți dea o stare de liniște, de bine) și, cel mai importat, cu ZERO maimuțăreli inutile din partea autorului, lucru pe care îl găsesc în majoritatea clipurilor de ”travel” de pe youtube.

    (Citează)

 2. Eu aștept filmul de prezentare realizat de Radu la cramele din Rep. Moldova.

    (Citează)

 3. nu “ai gasit”, ti-a recomandat cineva pe blog ;)

    (Citează)

 4. Canalul ideal pentru Radu… Îi place tare mult să se plimbe prin locuri de bogătani, deși nu este vreun milionar. Locurile alea sînt pentru cei care își permit să dea mii de dolari pe noapte, de ce m-aș uita? ca să nu mai spun că multe sînt cu un gust îndoielnic (potrivit arabilor)…

    (Citează)

  • Nu inteleg fericirea de a admira locuri de lux extrem. Ced ca este pentru cei care au viata goala si nu isi gasesc linistea. Implinirea in viata nu vine din consum.

     (Citează)

  • Emil si Vali, doi terminati pe care ii tufe grija de ce fac altii cu banii lor si ce ii face fericiti.

     (Citează)

 5. Astea sunt pentru milionari, nu pentru omul de rand, care strange din buci si pentru 500 de euro dati pe vacanta.

  Altfel, e filmat bine, intr-adevar.

  Dar daca ti-a recomandat cineva aici, pe blog, canalul respectiv, dupa cum sustin baietii mai sus, ar fi frumos sa specifici asta, nu “am gasit”.

    (Citează)

 6. Toată lumea e plictisita de perfecțiunea instagrâmească

  Luați de aici bă băeț și feti

  https://youtu.be/ujv57fASToE

    (Citează)

 7. Algorimul Youtube ar trebui sa arate reclame la medicamente de ficat pe aceste filme.

    (Citează)

 8. O fi dintre cei care cersesc la hoteluri sa stea gratis in schimbul promovarii? Daca isi plateste din buzunar cazarile, jos paria si merita urmarit. Altfel ar merita un picior in fund. Sa incetam a mai da apa la moara unor someri ce au adus cersitul la rang de virtute, sub pretextul oferirii de “continut”.

    (Citează)

 9. [quote]O face lent, foarte lent, un clip are între 30 și 60 de minute. Nu-l vedem pe el, nu vedem prea mulți oameni.[/quote]

  Tocmai de aceea nu-mi place.Deloc!.

    (Citează)

 10. John:
  O fi dintre cei care cersesc la hoteluri sa stea gratis in schimbul promovarii? Daca isi plateste din buzunar cazarile, jos paria si merita urmarit. Altfel ar merita un picior in fund. Sa incetam a mai da apa la moara unor someri ce au adus cersitul la rang de virtute, sub pretextul oferirii de “continut”.

  Nu cred că e un șomer care cere cazări gratis:
  “I am not part of the travel industry. I am a doctor with two passions: my work and travel. My travel blog is a reference source for fellow travelers with the same spirit. […]I filter all that information into this blog about luxury travel, based on my own 20 years long (and ongoing) experience of traveling around the world.”

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus