un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 2 septembrie 2019

2 Sep 2019  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

    12 comentarii

  1. Sistemul ala de detectie e chiar state of the art. Il vom vedea si la noi peste 50 de ani

      (Citează)

    • Sper sa il foloseasca si aici, pentru scutere.

        (Citează)

    • la noi exista gdpr si se gaseste galos sa laude ca s-a mai dat o amenda pt nimic.

        (Citează)

    • Cred că aș dona bani pentru un sistem d’ăsta să-i mai potolească pe motocicliștii lu’ pește care o ard seara/noaptea pe străzile orașului. În 6-7 ani nu cred că m-a deranjat vreo mașină ca zgomot dar jumătate din motocicliștii care trec noaptea îmi ridică părul cu geamurile închise.

        (Citează)

  2. Fashion Days e un magazin cu preturi umflate. Rar gasesti ceva cu adevarat convenabil la ei. Iar calitatea produselor e slaba: am cumparat acum ceva timp niste adidasi Puma (erau redusi pe bune) si dupa vreo 4-5 luni au inceput sa cedeze lipiturile. N-as recomanda.

      (Citează)

    • pai fd sunt emag, ca si lupul cu blana de oaie peste.

      fd erau mai seriosi pe vremuri, acum s-au urcat pe ei capusele de la marketing si fac “oferte” in fiecare zi

        (Citează)

    • Kopa_Kopan:
      Fashion Days e un magazin cu preturi umflate.Rar gasesti ceva cu adevarat convenabil la ei. Iar calitatea produselor e slaba: am cumparat acum ceva timp niste adidasi Puma (erau redusi pe bune) si dupa vreo 4-5 luni au inceput sa cedeze lipiturile. N-as recomanda.

      Păi n-ai recomanda Puma sau FD?

      Eu sunt mulțumit cu tot ce-am luat de la FD până acum și s-au adunat multe.

        (Citează)

  3. E vreo zi in care nu sunt reduceri la fashion days?

      (Citează)

  4. E deja penibil să scri zilnic aproape, că sunt reduceri la Fashion Days sau eMag. Dar no, sunt link-uri de afiliere, banul nu are bun simț…

      (Citează)

    • penibile sunt reducerile, nu blogul sau Radu, nu fi hater pe gratis.

      altfel, daca nu vrei un link, ia scoate 3-5 eur sa citesti blogul. te mai intereseaza atunci?

        (Citează)

    • @Giumbix ii plătești tu facturile lui Radu sau plătești ceva că să citești blogul? Îți crește prețul daca faci cumpărături pe eMag și FD după ce dai click pe link-urile lui Radu? Nu. Te pup

        (Citează)

    • Giumbix: Dar no, sunt link-uri de afiliere, banul nu are bun simț…

      Singurul fără bun simț ești tu, că ai pretenția ca eu să scriu știrile pentru tine și să fie exact ce-ți dorești, că asta o fi menirea mea pe lume.

      Nu da click pe ce nu vrei, că nu te forțează nimeni la asta. Iar bun simț mi se pare faptul că linkurile sunt în clar, nu ascunse ca să nu știi unde ajungi, așa că nu te mai plânge ca o fetiță.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus