un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 1 august 2019

1 Aug 2019  ·

ȘTIRI  ·

17 comentarii

Plec la Untold pentru o zi. Asta înseamnă că mâine la această oră voi fi beat și adormit, deci fără știri.

    17 comentarii

  1. la Untold au si loja pentru seniori?

      (Citează)

  2. Bancnota de 20 de lei? Sper ca o scot doar pentru a ne pregati pentru trecerea la Euro. Desi valoarea reala e mult diferita. Probabil sa faca moneda de 1 leu si de 2 lei ar fi prea costisitor daca chiar Romania va adera in 2023 la euro. Desi nu cred ca vom reusi.

      (Citează)

    • Parerea mea: femeile pe bancnote sunt doar pentru noul trend PC. Nu am avut femei care sa fi facut ceva pentru tara asta. Circula tot felul de propuneri, de genul Ana Aslan! Pe bune? pui pe bancnota pe una care facea alifie?!

        (Citează)

    • Uite desteptul, el vrea sa trecem la euro, atât poate

        (Citează)

    • @pmk, de ce nu ai trece la euro? Stii ca oricum multe preturi sunt de fapt in euro? Si nu ma refer doar la telefonie mobila.

        (Citează)

    • @kopan ar trebui să te mai interesezi despre Ana Aslan È™i “alifiile” ei.

        (Citează)

  3. Buhnici s-a riscat si a bagat un apk pe care a reusit sa bage card din RO, parca Raiffeisen. Din asta inteleg ca deal-urile probabil sunt deja semnate, integrarea e facuta dar Google inca tine blocata aplicatia pe RO. Nu stiu de ce.

      (Citează)

  4. G.Skill lansează memorie RAM performantă pentru Ryzen 3000.

    3800MHz e complet inutil pe Ryzen 3000 pentru ca orice peste 3733 schimba ratia cu Infinity Fabric-ul de la 1:1 la 1:2 si iti scade performanta. Cu alte cuvinte trebuie sa intri manual in BIOS si sa faci OC sa bagi tot 1:1.

    Still, impresionant ca e CL14. Dar fiind Samsung B Die, cred ca poti sa iei orice RAM mai lent si sa ii faci OC la modul asta.

      (Citează)

  5. sunt foarte curios care e explicatia pentru ecaterina teodoroiu si nu alta personalitate gen regina maria

      (Citează)

  6. Te duci pentru manele?

      (Citează)

  7. “Un vlogger de 58 de ani folosea un filtru de beauty.” – era vloggera, ca altfel nu iesea scandal. Daca era un nene care se dadea mai tanar nu ar fi fost nimic. Dar grasa aia facea gramezi de bani de la gugustiuci, folosindu-se de o imagine de tipa misto. Bine ca si-a inchis contul, macar pana face rost de alt filtru…

      (Citează)

  8. Azi am comandat căștile sony (wf-1000xm3) și îmi vor ajunge abia săptămâna viitoare; pe Amazon.fr ,versiunea gri e redusă la 208euro de la 245.

      (Citează)

  9. Kopa_Kopan:
    Parerea mea: femeile pe bancnote sunt doar pentru noul trend PC. Nu am avut femei care sa fi facut ceva pentru tara asta. Circula tot felul de propuneri, de genul Ana Aslan! Pe bune? pui pe bancnota pe una care facea alifie?!

    Pentru tine o punem pe Elena. Probabil de aia exiști cu ideile astea crețe

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus