blog demisec cu note fine de tehnologie

Robotesc și la canalul de YouTube.

Știri despre tehnologie – 4 iulie 2019

4 Jul 2019  ·

ȘTIRI  ·

16 comentarii

Renault a prezentat noul Captur, care va avea și o versiune plug-in hybrid:

  16 comentarii

 1. mi se pare corect aia cu interzicerea fumatului in fata barurilor. vrei si tu sa intri sau sa iesi, trebuie sa te afume vreo cinci gigei si doua costele.
  eu as interzice si bataia pentru cretinii care fumeaza la locul de joaca al copiilor din parcuri, sunt o gramada.

    (Citează)

 2. ““We at Boeing are sorry for the tragic loss of lives in both of these accidents and these lives lost will continue to weigh heavily on our hearts and on our minds for years to come. The families and loved ones of those on board have our deepest sympathies, and we hope this initial outreach can help bring them comfort,” Dennis Muilenburg, Boeing’s chairman and CEO, said in a statement.

  “As other 737s will probably experience RGBD (Rapid Ground Based Disassembly), we will continue to supplement the fund” he added. “We are also encouraging employees to contribute, especially after making a shitty design decision, not doing enough work to compensate for said shitty design decision or just hiding information from customers. It really helps, if you mess something up, to put 5$ in the “Sleep better at night” jar”

    (Citează)

 3. Cand incerc sa accesez napapijri.ro, apare mesajul de mai jos, imi poti da cateva detalii in legatura cu asta?

  Web Page Blocked!
  You have tried to access a web page which belongs to a category that is blocked.

    (Citează)

  • gab:
   Cand incerc sa accesez napapijri.ro, apare mesajul de mai jos, imi poti da cateva detalii in legatura cu asta?

   Web Page Blocked!
   You have tried to access a web page which belongs to a category that is blocked.

   Nu mai e nevoie, mi-a raspuns altcineva. :)

     (Citează)

 4. Puteai să dai și tu un whois mic la napapijri.ro și să vezi că au certificat SSL gratis de la Let’s Encrypt. Deci sigur e site-ul oficial….

  Date Deținător (Registrant)

  Tip Persoana:

  Persoană Fizică

    (Citează)

  • Cui aparține certificatul SSL și de cine este emis nu-i un criteriu în determinat dacă un site este “oficial” sau nu.

   Cred că mai simplu și edificator era să dai un Google și să afli că site-ul este operat de firma care-i distribuitor exclusiv al mărcii în România, aceiași care operează și magazinele Napapijri din mall-uri.

     (Citează)

 5. Ce este Napapijri si de unde au scos numele asta?

    (Citează)

  • Niște amărâți cu pretenții care nu au fost în stare să-și înregistreze domeniul măcar în toate țările din UE.

     (Citează)

  • Vasile:
   Ce este Napapijri si de unde au scos numele asta?

   Un brand care a început să fie la modă acum câțiva ani probabil pentru că are steagul Norvegiei pe el și un nume greu de pronunțat. Până acum se vindea prin Peek & Cloppenburg, magazinele proprii și parcă și pe Fashion Days.

     (Citează)

 6. gab: napapijri.ro

  Ok. Nu-ti raspund. Bitdefender-ul meu zice că e ok.

    (Citează)

 7. nwradu:
  Cui aparține certificatul SSL și de cine este emis nu-i un criteriu în determinat dacă un site este “oficial” sau nu.

  Cred că mai simplu și edificator era să dai un Google și să afli că site-ul este operat de firma care-i distribuitor exclusiv al mărcii în România, aceiași care operează și magazinele Napapijri din mall-uri.

  Așa o fi cum zici tu, dar puteau să treacă și ei niște date de contact pe site (nu ca pe site-urile fantomă – nu mai zic de un Cod Fiscal) și să înregistreze domeniul pe firmă nu pe persoană fizică. Sau o fi afacerea lui Vanghelie…
  Nu scrie ce modalități de plată acceptă (decât la finalizarea comenzii).
  Plus că de pe napapijri.com (sau altă extensie) nu există nici o trimitere la “magazinul online .ro”. Doar suspiciuni din punctul meu de vedere. Eu unul nu aș cumpăra de pe așa site, mi se pare mult prea dubios.
  Ageamii, suntem în 2019 totuși și într-o țară în care au fost nenumărate site-uri dubioase cu țepe peste țepe.

    (Citează)

  • Magazinul nu trebuia promovat, nici macar datele de identificare a firmei nu-s afisate, iar asta e o obligatie legala. Asa ca site-ul poate fi catalogat teapa chiar daca sunt niste semne ca ar fi operat de aceeasi firma care e distribuitoare a brandului in ro.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus