un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 29 iulie 2019

29 Jul 2019  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

    6 comentarii

  1. Vezi ca TI9 de la dota a strâns pana acum câteva zile 30 de milioane de coco…
    Faza este ca jucătorii normali ‘contribuie’ cu bani (cumpărând iteme în-game) și 25% se duc către prize pool, care cum ziceam mai sus a ajuns la 30 de milioane

      (Citează)

  2. Din cele 2 milioane de precomenzi, cate vor aparea pe aliexpress la suprapret?

    ZF sunt niste idioti patentati, polonezii au trecut imediat la economie de piata, au prins un avans de cel putin 10 ani de capitalism fata de noi. Au invatat ca iei ceva cu potential, il cureti de craci si capuse, investeste timp si bani in dezvoltarea lui si il vinzi mai departe cu mult profit.

    Partea cu investit si muncit nu a prins in Romania deloc, toti vor sa faca totul cat mai ieftin si sa dea teapa cat mai mare urmatorului prost.

      (Citează)

  3. Bravo Vodafone! Vin clientii buluc la ei. Totusi sa aiba grija sa nu depaseasca 20 de milioane, ca bate la ochi.

      (Citează)

  4. “Emag lanseaza o pagina de informare pentru Note10” e de fapt o gluma platita, nu? Ei nu lanseaza nimic, nu a absolut nicio informatie, dar vor sa-ti ia adresa de email pentru ca aparent tu esti interesat sa cumperi de la ei produsul asta :(

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus