un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 15 iulie 2019

15 Jul 2019  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

  6 comentarii

 1. Eu am sustinut ca in state daca ambalezi frumos si marketezi cum trebuie poti vinde si un ra*at. Facem pasi rapizi spre acest moment… gg

    (Citează)

  • Pai tocmai, ca aia nu vindea apa in care facuse baie, ca s-a gandit sa nu se imbolnaveasca vreun cretin care o cumpara. A pus apa de la robinet si i-a pacalit.

   Asta mi-a adus aminte de o afacere japoneza care vindea “chiloti purtati” pe care ii fabricau cativa angajati folosindu-se de spray cu mosc ai alte chestii care faceau chilotii noi sa arate si sa miroasa ca si cand ar fi fost purtati.

     (Citează)

  • In știre scrie ca încă nu a trimis borcanele cu apa deci titlul este înșelător, daca vreți produse locale cautați pe net CarlyQueen.

     (Citează)

 2. Chinezii pot sa-si numeasca sistemul de operare cum vor, tot nu va fi folosit in SUA si in Europa. Este un cal mort inca dinainte de lansare.

    (Citează)

  • Kopa_Kopan:
   Chinezii pot sa-si numeasca sistemul de operare cum vor, tot nu va fi folosit in SUA si in Europa. Este un cal mort inca dinainte de lansare.

   cred că este o posibilă piață la oamenii non-tech (gen părinții noștri) care doar vor un smartphone să facă o poză, să posteze o poză cu sarmalele. nu știu ce procent ar reprezenta această piață, totuși. Dar un Huawei bunicel, la ofertă la Digi / Orange, etc ar merge

     (Citează)

 3. Some women are selling so many of their used panties, they have made it their fulltime job. Poate aud si infuenceritele noastre, sa mai faca un leu extra.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus