un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cred că am găsit cea mai urâtă casă din București

31 Jul 2019  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Un prieten vrea să-și ia casă și din când în când îmi arată anunțuri de vânzare dubioase. De data aceasta chiar cred că am găsit cea mai urâtă casă din București.

Uitați-o aici. Lăsând la o parte forma care cred că reflectă undele laser ca un avion stealth, ce-i cu negru ăla din interior? Numărați și leii, vedeți câți găsiți, plus marele colț cu icoane din bucătărie, că una nu era suficientă, ci doar de la 20 în sus te ajută Dumnezeu.

Apoi, de ce să ai ușa cu exteriorul direct în living room? Care-i avantajul să intri cu pantofii de afară direct în living? Ce faci iarna pe viscol, deschizi ușa aia și ți-ai răcit toată camera?

Bonus: aceasta din Fundeni are pat rotund și oglindă deasupra, se pretează la un sediu de o afacere.

La capătul opus, vila aceasta mediteraneană, care probabil s-a vândut de mult, dar măcar arată bine.

  2 comentarii

 1. Vezi ca e datat 31 iulie 19.

    (Citează)

 2. gusturile omului, mie nu-mi prea place nici aia “mediteraneana”.

  apoi e diferenta mare de segment, una e 100k si alta e juma de milion de euro.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus