blog demisec cu note fine de tehnologie

Out of office pentru o vreme. Mă găsiți în Instagram Stories și o să pun diverse și pe Facebook. Robotesc și la canalul de YouTube.

Știri despre tehnologie – 4 iunie 2019

4 Jun 2019  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

  9 comentarii

 1. cosmopolis ala e un fel de oras deja. adica la 10.000 de locuinte ai un oras. si banuiesc ca o sa aiba nevoie de administratie, servicii publice etc. interesanta evolutie. sunt curios daca va functiona

    (Citează)

 2. Offtopic, pentru ca am vazut link-ul catre ZF. Site-urile de stiri din Romania nu merita nici un link, de la nimeni. Mai bine faci screenshot la pagina si pui imaginea pe imgur decat sa le faci lor link. 5 ziare din Romania mi-au furat o imagine, le-am cerut sa o scoata sau sa puna link catre blog. Ghici ce, 4 dintre ele au sters imaginea iar ZF nici nu s-a stingherit sa raspunda la email pana acum.

    (Citează)

 3. Oare ce părere au angajații Endava ? orice preluare reprezinta schimbări radicale.
  Fiind britanici probabil le-au fost afectate afacerile de zvonurile Brexit.

    (Citează)

  • Intelegerea cu Worldpay a fost din 2017, de cand s-a facut centrul acela. A fost explicat la angajare care este treaba si ce o sa se intample. Acum, intr-un final, intelegerea a fost dusa la sfarsit si se face tranzitia acelui SRL separat de sub Endava sub Worldpay.

     (Citează)

 4. Posibil sa confunzi Cosmopolis-ul cu Greenfield.

    (Citează)

  • aia la greenfield nu aveau unde sa mai faca atatea constructii. iar din cosmopolis parca se iese prin tunari, adica parfum de trafic.

     (Citează)

 5. Ender:
  cosmopolis ala e un fel de oras deja. adica la 10.000 de locuinte ai un oras. si banuiesc ca o sa aiba nevoie de administratie, servicii publice etc. interesanta evolutie. sunt curios daca va functiona

  Are… apartinem de Stefanestii de Jos si avem acces la toate serviciile publice. Sa nu mai zic ca merge destul de repede orice proces (taxe, buletine, inmatriculari, etc). Cosmopolis este doar un cartier in acel sat. Eu locuiesc acolo si in momentul de fata totul pare acceptabil. Stiu ca sunt in lucru alte 2 drumuri. Unul Tunari – Cosmopolis si unul Stefanestii de Jos – Cosmopolis. S-a mai adus in discutie si un sens giratoriu la intrarea din centura pentru a usura accesul actual. Stau de 3 ani acolo iar pana acum accesul intrat/iesit a fost foarte bune chiar daca numarul de locuitori este destul de mare.

  Cosmopolis – Drpciv cu masina dimineata – 30-35 min.
  Drpciv – Cosmopolis cu masina seara (plecat la 17:30-17:40) – 20-30 min

  Cu scuterul… scade 5-10 minute si si :D

  Diferenta dintre dimineata si seara este data de parintii care isi duc dimineata copiii la gradinita/scoala si ii preiau mai devreme dupa-masa.

  PS. Nu exista nimic perfect. Cel putin nu in Romania :).

    (Citează)

 6. Nu stiu de ce, dar mie, cand trec pe centura, Cosmopolis imi da senzatia de “la capatul lumii”.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus