un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

KFC a scos un burger bun cu pui

4 Jun 2019  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

16 comentarii

Burger la KFC?! mi-am zis cu uimire văzând un mic panou în galeria din Orhideea. Iată o surpriză plăcută, că pentru mine la KFC există aproape exclusiv doar aripioare și crispy strips. Nu-i un local unde mă duc cu gândul la burgeri, n-am mai luat de ani de zile un Tower.

Este real și chiar așa se numește, Real Burger, disponibil picant și nepicant. Am mâncat atunci unul și mi s-a părut foarte bun; am mâncat și a doua zi. It’s that good și nu o zic doar eu, ci și Matilda, care a fost cu mine în ambele zile și, când îi place ei un burger, este o zi memorabilă, de trecut la milestone pe Facebook.

Secretul este, zic eu, în utilizarea a două bucăți de carne de pulpă de pui, nu de piept. Pieptul iese de obicei mai uscat, pe când pulpa rămâne un pic mai suculentă și are un gust mult mai bun. Acum vreau ca KFC să scoată crispy strips din pulpă de pui!

Real Burger mai are două tipuri de brânză, ceapă proaspătă, castraveți proaspeți, salată iceberg și sosuri. Varianta picantă adaugă jalapenos și înlocuiește castraveții proaspeți cu unii murați.  Este destul de picant, probabil majoritatea vor avea nevoie de băutură lângă burger.

Am fost surprins de cât de mare este în diametru, chiar e un burger cu care să te saturi. Nu fac comparații de mărime, că uneori acestea nu ies bine. Combinația de ingrediente le-a ieșit foarte bine, chiar sper să păstreze Real Burger în meniul pe termen lung. Momentan este în oferta restaurantelor doar până la 11 iulie, așa că gustați-l până nu dispare. 13 lei bucata, 22,5 meniul mare.

    16 comentarii

  1. Pfuai de capul meu cate calorii.. si doua zile la rand.
    Dar nu putem muri toti sanatosi :))

      (Citează)

    • Cate calorii crezi ca are un astfel de burger? Poate 800-1000. Departe de necesarul zilnic al unui adult.

      Si oricum, familia Radu merge pe principiul “gras si frumos”. :)

        (Citează)

  2. KFC a avut crispy din pulpa de pui. Well…ceva de genul. Aveam acum multi multi ani niste copanele(cu tot cu os) in crusta picanta(10 lei 2-3 copanele, cartofi si suc). Mie mi s-au parut cele mai bune produse KFC, iar eu sunt fan crispy…normal ca le-au scos:)).

    Erau total diferite de bucatile de pui normale, aveau crusta cam ca la aipioare dar parca cu mai putini fulgi din aia

      (Citează)

  3. Nu aveau si varianta naked?

      (Citează)

  4. puiul ala sigur e facut? ca pare crud pe bune

      (Citează)

  5. ce te fu pe tine caloriile?
    lasa omu in pace, fiecare mananca ce si cat vrea.
    si eu ma mir daca e sa citesc caloriile in sine, dar e decizia fiecaruia.

    corny:
    Pfuai de capul meu cate calorii.. si doua zile la rand.
    Dar nu putem muri toti sanatosi :))

      (Citează)

  6. Când apare promoția KFC Marți Bucket ? Anul trecut a fost de 2 -3 ori, cred ca mi-am luat o găleata din aia în fiecare saptamana.

      (Citează)

  7. Branza aia rece si cruda, aruncata la misto e YUCK.

      (Citează)

  8. N-as avea curaj sa incerc, dupa ce am vazut “sectiunea”. Puiul pare cam nefacut. Partea buna ar fi ca nu folosesc tocatura.

    Iar pretul e cam mare pentru ce ofera.

      (Citează)

  9. Vazut reclame, n-am incercat.

    Vazut articol, incercat – recomand si eu la randul meu. Chiar e un burger decent.

      (Citează)

  10. Incredibil, burger la KFC ????
    Nu pot sa cred
    ————————-
    Ce-i ala KFC? Un alt loc in care mananci prajeli sanatoase ptr ca pun deaupra o bucatica de salata?

      (Citează)

  11. e un RESTAURANT dom’le, nu orice!!
    nu o shaormerie ordinara de la colt de drum.

    trebuie sa te duci curat, spalat si parfumat la restaurantul kfc.

    Doru:
    Incredibil, burger la KFC ????
    Nu pot sa cred
    ————————-
    Ce-i ala KFC? Un alt loc in care mananci prajeli sanatoase ptr ca pun deaupra o bucatica de salata?

      (Citează)

    • Ce aveti oamenilor cu KFC?
      Este un fast food la fel ca oricare altul.

      Nu toti mancam la Vacamuuu sau la Caju.

        (Citează)

  12. Am mancat si eu – ala picant. E drept, nu tu esti vinovat, Mariciu e. Dezamagirea a fost maxima. Sincer m-am mirat ca zici ca e bun. Dar noh, gusturile nu se discuta.

      (Citează)

  13. Mda, am zis sa-l incerc si eu, ca doar l-ai recomandat tu. Foarte dezamagit. Cel picant nu a fost delco picant, gust mediocru, marimea normala, nu asa cum l-ai prezentat tu. Si n-a durat 15 minute ca a trebuit sa si dau un fax, daca intelegeti ce spun, ceea ce se intampla cand chiar mananc ceva aiurea. Cine stie, poate la KFC Dorobanti nu stiu sa il faca, dar am fost ft dezamagit de el si de faptul ca i-ai facut asa reclama.

      (Citează)

  14. Am fost si eu foarte dezamagit, m-am dus strict pe baza acestui review si a fost o pierdere totala de timp si bani.
    Burgerul este departe de a fi mare, ca dimensiuni chifla este medie iar bucatica de carne dinauntru este minuscula si acopera max 60% din burger, parca mancam paine cu sos.

    Nu cred ca nwradu a fost rau intentionat, probabil ca la inceput burgerii erau maricei in perioada de promovare dupa care au umblat la cantitati. Nu cred sa trec prea curand pe la KFC dupa experienta asta.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus