un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Steam a pornit Summer Sale

28 Jun 2019  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

Steam are două campanii mari de reduceri de prețuri pe an, iar acum este cea de vară, care ține până pe 9 iulie. Sunt sute de jocuri cu preț redus.

Printre oferte:

Eu mă joc, în această perioadă, ceva numit They Are Billions. Este un joc de strategie într-o lume stil World War Z, plină de zombie care te atacă din toate părțile, iar tu trebuie să-ți mărești colonia, să o aperi de valuri tot mai mari de zombie (vin cu miile, uneori) și să te extinzi.

Îmbină tot ce-i mai bun. Un pic de tower defense, un pic de micromanagement de unități, dezvoltare și cercetare și strategie în timp real. Senzația foarte mișto este când te atacă zombies și, deși ai pus în calea lor ziduri și armate și țepușe, nu știi dacă vor fi suficiente, așa că te tot retragi după un nou șir de fortificații și speri să supraviețuiești.

Revin cu un review mai lung. Atenție că-i greu jocul.

  9 comentarii

 1. Assassin’s Creed Odyssey ar fi fost exceptional daca nu puneau acel level wall, in genul Witcher 3.

    (Citează)

 2. Mda, unele preturi sunt cam piperate. 30 sau 15 euro mi se par sume maricele pentru jocuri. Doar cele nasoale sunt la 5-7 euro.

    (Citează)

 3. Am fix aceeasi parere despre jocurile pe calculator cum am despre jocurile de noroc: pierdere de timp si de bani. Zero castig din toate punctele de vedere (mai putin cei care fac din asta o meserie). Am pierdut ani de zile jucand CS, WoW, GTA si alte cacaturi cand puteam sa practic un sport, sa citesc niste carti, sa ies cu prietenii s.a.m.d. Deci bazat pe experienta personala, pot sa spun cu mana pe inima ca e un hobby care desi pare inofensiv (in comparatie cu pacanelele, drogurile, consumul de bauturi alcoolice sau mai stiu eu ce), in realitate poate avea efecte foarte urate asupra calitatii vietii (obezitate, anxietate sociala, afectarea sistemului de “rewarding” al creierului etc.)

    (Citează)

  • Stai putin sa-mi revin din soc: deci ai descoperit ca excesul de (INSERT NAME HERE) poate dauna? Nu se poate, asa ceva… Cat ti-a luat sa descoperi? Ani, zici?

     (Citează)

  • Dacă citești toată ziua nu mai ai viața socială, daca stai cu prietenii toată ziua nu mai ai viața productivă, daca bei apa toată ziua mori, daca mânaci prea mult te faci obez e t c. Orice e in exces e rău. Inclusiv gaming-ul. E adevărat că unele activități au risc mai mare de a deveni dăunătoare, cum sunt drogurile sau alcoolul. E răspunderea ta sa tii seama de toate riscurile și sa administrezi timpul bine.

     (Citează)

 4. Forager este la 17 Euro – https://store.steampowered.com/app/751780/Forager/
  Atenție, dă dependență.

    (Citează)

 5. Aco merita doar gold edition (season pass inclus). L-am luat la vreo 27 de euro de pe humble parca acu 2 saptamani, dupa ce am facut un upgrade la 1080.

    (Citează)

 6. Eu am trecut de la jocuri pe PC la SWGOH. E pe mobil, il joc cand vreau, cat vreau. Se poate pune si pe PC cu un emulator BlueStacks, apar tot timpul caractere noi, eventuri, iar in ghilda nu te plictisesti niciodata. Daca as putea as vinde contul Steam.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus