un blog de Radu Dumitru

15% reducere la toate aspiratoarele-robot cu codul "nwradu"! Am și YouTube.

Știri despre tehnologie – 28 iunie 2019

28 Iun 2019  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

Am asamblat un televizor și am demontat o bicicletă la prima oră, așa că știrile au întârziat.

  7 comentarii

 1. Era mai interesant daca demontai o bicicleta si o asamblai televizor.

    (Citează)

 2. Asta cu intarziere pt transportul in comun prin Maps nu ma astept sa fie disponibila si la noi in tara…

    (Citează)

 3. Zice in articol ca inca mai poti sa connectezi becurile la hub, bluetooth e doar o functionalitate suplimentara.
  Cred ca e o treaba desteapta, acum poti sa-ti iei 1-2 becuri sa le testezi in diverse scenarii prin casa, si daca te conving sa mergi mai departe cu hub si integrari mai complexe. Eu unul cred ca asa o sa fac, pana acum mi se parea pur si simplu ca trebuie sa dau prea multi bani pentru a intra in “ecosistem”

    (Citează)

 4. Convertești o cursiera, sau de ce o demontezi?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus