un blog de Radu Dumitru

laptop msi la oferta buna
laptop msi la oferta buna

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Oare pe cine să rugăm să pună iarbă în parc?

11 Jun 2019  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

21 comentarii

Oare cu cine trebuie să vorbim ca să pună iarbă în spațiul verde din… parc? Că un parc doar cu pământ sterp parcă nu se poate numi parc, nu?


Și cu cine să vorbim ca să șteargă grafitti-ul și să lipească la loc marmura pe Monumentul Revoluției? O arăta el ca un cartof înțepat, dar este dedicat celor care acum 30 de ani au murit în revoluție. Atât de mult valorează acel sacrificiu încât de minim 5 ani acel monument este în paragină, în centrul orașului pe unde trec toți turiștii în București?

Încep să mă întreb, filosofic vorbind, cum este posibil ca primarul să fie atât de nepăsător la astfel de probleme și voința cetățenilor să fie ignorată fără nici o jenă sau rușine.

  21 comentarii

 1. FireaPREȘEDINTE!!!

    (Citează)

 2. Parcurile intră la Administrația Domeniului Public.

    (Citează)

 3. In poza este o zona umbrita de copaci si nu creste gazonul. S-a ous gazon la mine la bloc si acolo unde aunt copaci desi si umbra nu creste gazon.

    (Citează)

 4. Cand o sa se interneze Firea definitiv!

    (Citează)

 5. Coiul ala in tepusa trebuie daramat si varsat peste muistul ala de a luat spaga sa il faca, si inlocuit cu monument adevarat pentru cei ce au pierit la Revolutie.

    (Citează)

 6. In epoca Internetului te faci de rușine daca întrebi ceva înainte de a cauta pe internet:
  http://www.pmb.ro/cultura_agrement/parcuri_gradini/parcuri_gradini.php

  Memorialul Renașterii (Cod:LMI:B-III-m-B-20028) este opera lui Alexandru Ghilduș. De monumente se ocupă Institutul National al Patrimoniului si Comisia Monumentelor Istorice si Ministerul Culturii, Cultelor și Patrimoniului Național, pe poti trimite o sesizare, sunt curios ce vor răspunde.

    (Citează)

 7. Ești un idiot de fel dar aici ai dreptate

  vali:
  FireaPREȘEDINTE!!!

    (Citează)

 8. Eu sunt de acord cu tine, dar intre si eu: daca te duci in brico etc si iei o punga de gazon si o pui in parc, ce se intampla? Stiu ca probabil nu e legal etc cacat rahat, dar eu tot as lua varianta asta in considerare.

    (Citează)

  • Pot să fiu de acord cu treaba asta pentru spațiul verde din jurul blocului, din jurul locului de parcare etc., dar în parc? Mi se pare puțin exagerat, acolo nu e cazul să te gândești „că faci tu”…

     (Citează)

  • daca te duci in brico etc si iei o punga de gazon si o pui in parc, ce se intampla?

   Nu se intampla nimic. Dai de mancare la porumbei si sobolani.

     (Citează)

  • @Iugas
   ok, sunt un idiot :)))

     (Citează)

  • @Iugas
   ok, e clar ca n-a fost cea mai desteapta idee a mea :)))

     (Citează)

 9. Majoritatea parcurilor si zonele “verzi” dintre blocuri sunt toate pamant. Doar in sectorul 3 s-a miscat ceva si au aparut spatii “verzi”, desi lumea se plange ca se betoneaza totul (a se vedea celebra zona dintre Unirea si Piata Alba Iulia). Fara suparare, dar intre pamant, praf si masini parcate peste tot prefer ce s-a facut acum in aceasta zona. Si iarasi, fara suparare, prefer borduri pe 2 sau 3 straturi cand vad cum se urca si se parcheaza masinile pe trotuar.

    (Citează)

 10. Poti sa scrii un articol despre evolutia sesizarii la departamentele abilitate. Ar ajuta si pe altii sa faca acelasi lucru.

    (Citează)

 11. Ce spatii verzi? Sunt alte probleme mai mari, cum ar fi ca Bucurestiul e invadat de gandaci.
  https://www.facebook.com/ibdumitrescu/posts/10157709914664505

    (Citează)

 12. Aici nu voi fi de acord cu tine din trei motive: căcatul câinilor (că ai casei, că javre vagaboande), jigodiile care aruncă gunoaie (chiștoace, sticle, pachete ș.a.) și drogații care aruncă seringi (și ce dracu’ mai aruncă de drogați ce sunt).

    (Citează)

 13. La care din ăia 7 primari te referi aici?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus