un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Știri despre tehnologie – 11 iunie 2019

11 Jun 2019  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

  9 comentarii

 1. Monitorul de la Samsung e mediocru. FullHD, 4ms, 300nits!?! cand acum apar HDR cu 1000 nits. Si 27″ si Full HD e o gluma proasta. Daca avea 120Hz , 4k si 1 ms atunci era beton.

    (Citează)

 2. Schweppes pentru ca romanii si-au dat seama ca exista si alte bauturi in afara de bere si vin. Gin tonic, de exemplu.

  Tare faza cu shazam. Baietii cu Samsung puteau face asta de mult. Bine, trebuia sa deschizi shazam pe jumatate de ecran si instagram pe cealalta jumatate de ecran.

    (Citează)

 3. daca am avea si restul de variante de schweppes ar fi grozav.
  russian berry + vodca = love :D

  GabrielG:
  Schweppes pentru ca romanii si-au dat seama ca exista si alte bauturi in afara de bere si vin. Gin tonic, de exemplu.

  Tare faza cu shazam. Baietii cu Samsung puteau face asta de mult. Bine, trebuia sa deschizi shazam pe jumatate de ecran si instagram pe cealalta jumatate de ecran.

    (Citează)

 4. pe ios, la shazam ai “AutoShazam” si orice asculti pe telefon face shazam, doar tii degetul apasat mai mult apasat pe buton shazam ca sa ii dai enable

    (Citează)

 5. Deci ROI-ul proiectului Orange Money, lansat in 2016, e NU. Inconceivable!

    (Citează)

 6. adica s-a confirmat ca mizeria aia de om numita arsinel e chiar o mizerie de om. o scarba infinita imi produce tipul ala de oameni. sper sa primeasca ce merita

    (Citează)

 7. Pai asta zicea toată lumea, doar piscotarii inclusiv Radu o ard ca nu știm noi, ca au bani din Telecom pt mizeria de Money și bla bla
  In câțiva ani Primești mail de la orange in care zic ca se Închide serviciul.

  Giani Mucea:
  Deci ROI-ul proiectului Orange Money, lansat in 2016, e NU. Inconceivable!

    (Citează)

  • Pai stiu, asta ziceam si eu.
   Sincer sa fiu nu cred ca Radu e piscotar. Dar cred ca se entuziasmeaza prea repede la chestii prea neimportante.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus