un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Death Stranding mă entuziasmează și lasă confuz în același timp (și se lansează pe 8 noiembrie 2019!!!)

1 Jun 2019  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

Nu mă așteptam. Teasing-urile anterioare nu promiteau așa o dată apropiată de lansare, ci credeam că jocul apare în 2020, poate 2021.

Death Stranding este făcut de Hideo Kajima, un designer japonez ce a coordonat la Konami multe jocuri de succes, în special seria Metal Gear Solid. Death Stranding a prezentat de-a lungul timpului niște trailere din care nimeni n-a înțeles despre ce este vorba, ci doar că-i un fel de alegorie extraordinară cum, îndrăznesc să spun, doar japonezii puteau face.

Cel mai recent trailer, care anunță lansarea pe 8 noiembrie 2019, lămurește mai bine jocuri. Este un open-world action-adventure în care a avut loc o catastrofă ce-a dus la apariția de… fantome? zombi teleportatori ce ies din smoală? creaturi ciudate din iad?, plus diverse facțiuni ciudate.

Personajul principal călătorește pe acolo, transportând un fetus/copil pe care-l ferește de așa ceva. Este cu furișat, cu utilizat obiecte, cu lupte, cu motocicletă… cu de toate. Am văzut pe acolo și niște tancuri din WW1, dar și scenarii SF.

Trailerul acesta este mult mai edificator decât altele. Uitați cum arăta primul despre joc:

Și un altul popular a fost acesta:

Nu știu ce înseamnă BT, vedem aproape de lansare. Muzica din trailere, însă, este excelentă. Shut up and take my money!

    11 comentarii

  1. Recomand și canalul lui PythonSelkanHD.

      (Citează)

  2. Rolul principal e făcut de tipul din Boondock Saints. Ăla a fost un film care mi-a plăcut, deși nu mă așteptam, poate și jocul o să fie la fel.

      (Citează)

  3. N am ps 4 ce fac?

      (Citează)

  4. Este despre sinergia faptelor si ura metafizica.

      (Citează)

  5. Ma intreb carui sector de varsta se adreseaza.

      (Citează)

  6. Personajul principal este Daryl Dixon ?

      (Citează)

  7. Shut up and take my money???
    Come on, jocul poate fi absolut mediocru sau chiar slab ca si gameplay. Nu fa pre-order. Asteapta review-uri.
    Asta daca vrei ca industria sa se corecteze si sa nu ne mai traga pe sfoara cu tzepe de genul No Man’s Sky sau Fallout 76.

      (Citează)

  8. *Kojima

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus