un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Disney a deschis parcul de distracție Star Wars Galaxy’s Edge

31 May 2019  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

2 comentarii

Disney lucrează de ceva vreme la două parcuri de distracție Star Wars numite Galaxy’s Edge, făcute în Disneyland Anaheim California și Disneyland Orlando Florida. Cel din California se deschide astăzi, iar varianta din Florida pe 19 august.

Presa străină a făcut un tur în California, înainte de deschidere, așa că dacă doriți să vedeți multe fotografii de acolo, intrați pe Gamespot, TechCrunch și CNN.

Oficial zona se numește Black Spire Outpost de pe planeta Batuu. Ce-a construit Disney acolo seamănă cu Mos Eisley, Tatooine din filme, dar cu mai multă verdeață, că totuși vizitatorii trebuie să se simtă bine.

Puteți vedea pe acolo un A-Wing, un Millenium Falcon, un TIE Interceptor, tot felul de fortificații, există un restaurant bar cu atmosferă de Star Wars, cu tot cu DJ robotic și acele sticle speciale de Coca-Cola ce-au făcut ceva buzz pe net anterior, fiind create special pentru acest parc. Stormtroopers se plimbă prin parc, toate aleile și texturile și clădirile respectă atmosfera din film, sunt și droizi, semnele sunt în caracterele ciudate din Star Wars și cică poți folosi aplicația oficială de telefon pentru a le traduce.

Navele, apropo, sunt la dimensiuni reale, chiar poți sta lângă un TIE sau poți vedea cum arată Millenium Falcon pe dedesubt.

Este un parc de distracții, așa că există și diverse ride-uri, momentan două. Poți zbura cu Millenium Falcon, când intri în cockpit-ul real din filme în echipă de 6 oameni, piloți, ingineri și mitraliori, fiecare având de făcut diverse lucruri în timpul simulării. Aceasta folosește un engine Unreal pentru imagini randate în timp real de 8 plăci NVIDIA Quadro, iar clienții chiar folosesc joystick-uri și manete și butoane exact ca-n film. Toți par foarte încântați de cum a ieșit ride-ul, fiind foarte lăudat.

Disney forțează un pic nota. Al doilea ride, Rise of the Resistance, va fi deschis mai târziu în acest an și va avea legătură cu filmele moderne cu Kylo și Ren. Pentru a vizita parcul, trebuie să stați o noapte de cazare la un hotel Disney de lângă parc, iar bilete doar pentru vizitarea parcului vor fi disponibile abia după 23 iunie. Disney mulge bine de tot deschiderea, dar câtă vreme va fi plin, înseamnă că ideea n-a fost rea.

Bani ies și din restaurantele și magazinele din interior. Îți poți construi propria sabie laser, poți asambla un robot, se cumpără măști și figurine, în fine… ca în Disneyland.

  2 comentarii

 1. Vreau si in Europaa!!!

    (Citează)

 2. “Kylo” și “Ren” e unul și același

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus