blog demisec cu note fine de tehnologie

Robotesc și la canalul meu de YouTube. Aruncați un ochi aici.

Știri despre tehnologie – 8 mai 2019

8 May 2019  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

  12 comentarii

 1. Facebook va creste ce ma?
  Radu, de ce ne înjuri cu mizerii de astea?

    (Citează)

 2. Stirile despre Facebook ar trebui puse la rubrica “politica”, nu “tehnologie”.
  Pentru ca asta fac in ultima vreme, cenzura PC.

    (Citează)

  • Edit:
   Pentru ca asta e TOT ce fac in ultima vreme, singura lor ocupatie: cenzura PC.

     (Citează)

  • Well, nu prea. In ultima vreme fac in principal ce au facut mereu: bani si invadeaza intimitatea oamenilor. Cenzura e o chestie noua si as imparti-o in 2: aia normala si aia PC. Aia normala stiu sigur ca o fac si sa zicem ca o fac si pe aia PC.

     (Citează)

  • Exact, fac ceva pentru a reacționa la problemele ce-au ieșit la suprafață. Orice companie face damage control când se află că știau că au probleme și totuși n-au făcut nimic pentru a le reduce.

     (Citează)

 3. EU 5G Appeal – Scientists warn of potential serious health effects of 5G

  “In an appeal to the European Union, more than 180 scientists and doctors from 36 countries warn about the danger of 5G, which will lead to a massive increase in involuntary exposure to electromagnetic radiation. The scientists urge the EU to follow Resolution 1815 of the Council of Europe, asking for an independent task force to reassess the health effects.”

  https://www.jrseco.com/european-union-5g-appeal-scientists-warn-of-potential-serious-health-effects-of-5g/

    (Citează)

 4. HBO nu a scos nimic si nu a republicat nimic. Am verificat de 2x azi, ultima dat acum mai putin de 5 minute si cana era acolo bine, mersi, fierbinte chiar.

    (Citează)

 5. Si inca o stire “pozitiva”, ca tot se apropie sezonul estival (prajitul la soare): https://www.wired.com/story/sunscreen-chemicals-soak-all-the-way-into-your-bloodstream/

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus