un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câștigați o excursie în Oregon la concursul Days Gone / Playstation (p)

13 May 2019  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Days Gone este noul joc-vedetă de PlayStation 4, lansat la final de aprilie. Este un action-adventure open world în care Deacon și motocicleta sa încearcă să supraviețuiască într-o lume post-apocaliptică în care o mare parte dintre oameni au devenit un fel de zombie (numiți Freakers în joc), plus că mai sunt și alte facțiuni de supraviețuitori ce trebuie ocoliți.

Dincolo de poveste, pare mișto când te atacă sute de freakerși deodată și trebuie să supraviețuiești, mi-a adus aminte de Serious Sam.

Motocicleta drifter din joc este expusă în realitate în Promenada Mall. Dacă mergeți acolo și vă faceți o fotografie pe/lângă ea și o publicați pe contul vostru de Facebook împreună cu hashtag-urile #DaysGone și #PlayStationRomania, puteți câștiga o excursie de 6 zile pentru 2 persoane în Portland, Oregon, SUA, adică zona în care are loc acțiunea jocului.

Premiul include transportul cu avionul și cazarea la 4 stele, găsiți toate informațiile în regulamentul oficial.

Dacă va câștiga un cititor al blogului, ceea ce m-ar bucura mult, îi recomand să planifice și niște excursii prin parcurile naturale din Oregon. Mie, de la distanță, Oregon mi se pare o zonă superbă a Americii, coasta Pacificului fiind foarte pitorească în acea regiune, plus tot ce are Mount Hood în zonă (care-i una vulcanică). Oregon este de mult pe lista mea de go to, puteți citi mai multe pe Wikipedia.

În Promenada există de altfel un setup foto, vă puteți fotografia folosind camera lor profi și primiți fotografia printată și v-o puteți trimite și pe email. Motocicleta stă acolo până pe 22 mai și apoi se mută la Comic-Con București (24-26 mai 2019), unde rămâne valabil concursul. Cei de la PlayStation vor trage la sorți câștigătorul pe 28 mai.

Cât despre joc, iată un clip video cu întâlnirea cu o hoardă mică și trailerul oficial.

Îl găsiți la eMAG, Altex, pe PlayStation Store șamd.

  4 comentarii

 1. Păcat de joc, avea potential de capodopera dar este un dezastru. Este plin de reviews mediocre spre proaste. Personal l-am cumparat si acum regret pretul platit, este plin de buguri si sunt diferente mari intre gameplay-ul prezentat la E3 si produsul final. Acum vad ca se incearca mascarea esecului prin marketing…

    (Citează)

 2. Adrian: Păcat de joc, avea potential de capodopera dar este un dezastru. Este plin de reviews mediocre spre proaste. Personal l-am cumparat si acum regret pretul platit, este plin de buguri si sunt diferente mari intre gameplay-ul prezentat la E3 si produsul final. Acum vad ca se incearca mascarea esecului prin marketing…

  Sper sa nu faca asa si cu Ghost of Tsushima, pe care il astept de cateva luni bune.

    (Citează)

 3. nwradu:
  Probabil lucrează la vreun patch pentru ce probleme o avea.

  Probabil, dar nu repari probleme masive cu 2-3 patch-uri, doar aduci câteva corecții. Daca ajungi sa aștepți patch-uri sa rezolvi jocul după data de lansare este o problema mare.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus