un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 13 mai 2019

13 May 2019  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

Remake-ul Final Fantasy 7 va avea mai multe părți, dar măcar trailerul arată promițător:

    6 comentarii

  1. Fmm Google. Bine totusi ca am luat un singur senzor de fum de la ei si nu am luat termostatul si doorbell camera.
    Faza cu heliul e o alta dovada ca americanii sunt prosti.

      (Citează)

    • eu nu am inteles ce se va intampla, vad ca va exista in continuare “works with google assistant”.

      eu comand niste prize Broadlink si Sonoff cu google home si nu mi-e clar daca voi mai putea face asta sau nu.
      nu am nici un produs de la Nest, dar vad ca acum toate produsele google de smarthhome se vor numi Nest …

        (Citează)

    • Pai in primul rand ca intrerup legatura cu IFTTT, pe care il folosesc destul de mult. Google assistant nu stiu daca o sa faca acelasi lucru.
      Cred ca vei putea sa comanzi device-uri cu google home in continuare. Scopul Google e sa nu permita device-urilor lor sa fie controlate sau sa comunice cu alte sisteme, nu invers.

        (Citează)

    • de curiozitate, pentru ce folosesti IFTTT?

      l-am setat si eu sa-mi porneasca bluetooth-ul cand plec de acasa de exemplu, a mers 2 saptamani, apoi 6 luni nu a mers, apoi a reinceput sa mearga, acum mi-l porneste cam la 1-2 ore dupa ce plec de-acasa, asa scrie ca e timpul normal de rulare al applet-ului :)))

        (Citează)

    • Da, in unele cazuri nu merge prea bine dar sunt cateva chestii care functioneaza si la timp.
      In cazul Nest, il folosesc pentru mai multe notificari in caz de fum. Adica imi trimite si sms si toate becurile din casa se aprind intermitent. Alte chestii care merg sunt ca inchide caldura cand activez alarma, aprinde becul la intrare cand ma apropii de casa, imi aduce aminte sa ud gradina daca nu a plouat etc. In general e destul de bun la a conecta diferite sisteme din casa.

        (Citează)

    • Marean: l-am setat si eu sa-mi porneasca bluetooth-ul cand plec de acasa de exemplu, a mers 2 saptamani, apoi 6 luni nu a mers, apoi a reinceput sa mearga, acum mi-l porneste cam la 1-2 ore dupa ce plec de-acasa, asa scrie ca e timpul normal de rulare al applet-ului :)))

      Vezi că asta depinde uneori și de telefon. Unele programe intră în battery saver și sunt dezactivate, altele verifică poziția mai rar – s-ar putea să nu fie vina IFTTT musai.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus