un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 8 aprilie 2019

8 Apr 2019  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

  7 comentarii

 1. Tu cum folosești Google Home? Era bun un articol pe tema asta.

    (Citează)

  • Si eu sunt curios de asta.
   Am un home mini, dar nu prea i-am gasit o utilitate, avand deja google assistant pe telefon.

     (Citează)

 2. Eu folosesc Google Home pentru a cotrola becurile smart din casa. Am conectat la Google Home si un Broadlink rm mini 3 cu ajutorul caruia, tot prin google home pot controla aerul conditionat, televizorul, stb-ul de la Telekom. Cand ajung acasa ii transmit inca de pe scari prin assistant “hei google i’m home” si porneste Tv-ul si lumina :). se pot seta multe “rutine” in assistant.

    (Citează)

  • @ Bogdan P

   Foarte tare! nu stiam de Broadlink rm mini 3. Si eu mi-am impanzit casa cu tot felul de smart devices. Folosesc o combinatie de prize inteligente, chromecast, becuri si security cams. As mai vrea sa iau niste senzori de miscare.

   Crezi ca exista o piata la noi pentru solutii de smart home?

   La nivel global piata se afla in crestere, dar dispozitivele nu sunt de tipul care sa se vanda singure. Trebuie sa fie cineva care sa-ti arate cum functioneaza, sa-ti arate diferite scenarii si abia dupa aia apare momentul wow.

     (Citează)

 3. Geforce 1650. 1660 a aparut deja, e chiar si in unitatea mea.

    (Citează)

 4. Ca de obicei, ai noștri bravi conducători ne duc în istorie. Majoritatea lumii merge spre digitalizare dar noi vrem hîrtie=birocrație.
  Toate datele deținute de uber/bolt sînt disponibile dar anaf-ura mă-sii vrea hîrtie fiindcă este incapabil să gestioneze o asemenea cantitate de informații.

    (Citează)

 5. Salut anticomuniști!
  Rămâneți pe recepție!
  Comunistul ridicat din morți decretează lovitura de stat!
  Mai sus, hai sus, hai sus!
  (a se citi disculparea ceausistilor comuniști..)
  Flawless!!!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus