un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 26 aprilie 2019

26 Apr 2019  ·

ȘTIRI  ·

15 comentarii

    15 comentarii

  1. Rami Malek este un actor foarte bun, nu a luat chiar degeaba Oscar-ul. Ca nu a fost el cel mai potrivit pentru a-l interpreta pe Freddy Mercury, e vina producatorului si regizorului.

    Trebuia sa filmeze intai scenele de final din film, sa il bage la sala nitzelush si pe urma sa filmeze prima jumatate a filmului. Dar nah, atat i-a dus mintea.

      (Citează)

    • Lasand la o parte lucrurile astea – referitor la interpretare si modul in care s-a transpus in pielea persoanajului eu nu stiu cine ar fi putut fi mai bun in rolul asta.

        (Citează)

  2. Serios? Eu nu am gasit ca WC-urile din aeroport sunt mizerabile conform standardelor mele, si am tot fost ieri prin ele inainte de imbarcare.

    Erau in schimb multi baieti de la SRI Antitero, probabil stiau ca plec cu bomba langa mine :P. Serios, nu imi dau seama de ce erau atatia.

      (Citează)

    • Pai ar trebui sa nu mai fie deloc de-astia de la SRI, nu? N-are ce sa se intample la noi aici…Este?? Iar wc-urile sunt luna, nu??
      Super tare!!! Traim lumi paralele, generate de state paralele, evident :)

        (Citează)

  3. Personalul de la Otopeni trebuie restructurat masiv.

      (Citează)

    • Restructurarea este doar varful iceberg-ului.
      Este absolut insuficient pentru traficul din zilele noastre. Dar la fel ca si in cazul “autostrazilor”, atata timp cat banii multi se pot fura doar din studii de fezabilitate samd, dincolo de ele nu se va face nimic.

        (Citează)

  4. Aștept de la Amazon un colet comandat in data de 18. In fiecare zi mă notifică de faptul că “your order will arrive today by 8pm”, apoi seara când vede sistemul că nu s-a livrat primesc “sorry for the delay” :)). Colet livrat din Hamburg cu DHL. Am sunat la DHL și au zis că doar international se ocupa ei…in tara o sa vina ori cu posta, ori cu Cargus…which is nașpa

      (Citează)

    • Scrie la amazon si cel putin banii de transport ii recuperezi.

        (Citează)

    • Asa am patit si eu la ultimul colet, a venit dupa 10 zile de la estimarea de livrare, si cum spune Shorka, am chatuit cu un indian de la amazon si mi-a returnat valoarea transportului.

        (Citează)

  5. Si pe ebay se vand fake-uri grupa mare.

      (Citează)

  6. 1. Am auzit că și pe eMag se vând fake-uri de către comercianții din marketplace.
    2. Frumos Archer-ul C6, nu mai comentez și acolo ca să nu particip la concurs, dar după ce probleme am avut cu un C2(se deconecta foarte des) am trecut la Asus.

      (Citează)

  7. Sunt pe Emag fake-uri cu grămada. Microfoane de exemplu, ca tocmai cautasem ceva zilele astea. E plin de fakeuri ordinare la vânzare bine-mersi.

      (Citează)

  8. M-ar bucura ca directorul acela sa fi fost dat afara pentru a lasa locul unui director competent. Dar, ceva imi spune ca a fost dat afara pentru a veni un alt incompetent, dar din partea actualului ministru.

      (Citează)

  9. Deci ba baiatule ANPC-ul da amenda de 15.000 euro unei companii pt ca a marit 2 milioane si ceva de abonamente cu aproape 1 euro. Deci astia incaseaza 2 milioane de euro in plus pe luna si sunt amendati cu 15.000 euro. Pare afacerea secolului!

      (Citează)

    • Ai pierdut esenta , cele 2 Milioane de euro sunt pasate mai departe la stat sub forma de taxe , nu raman in conturile Vodafone.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus