un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 2 aprilie 2019

2 Apr 2019  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

  14 comentarii

 1. Ce prețuri umflate pe FashionDays, tricouri de 70 de ron la pret de 130, ca sa nu mai pomenim de pantofii sport de la Adidas cu adaos de minim 100 de ron spre deosebire de Sportisimo.

    (Citează)

 2. „Aş spune că profilul angajatului din Bucureşti cu venituri lunare de 3.500 de lei net este cel al unui absolvent de studii superioare, cu peste trei ani de exeperienţă profesională în domeniul în care activează, este lider de echipă sau are ceva care justifică venituri mai mari – poate un bonus pentru că vorbeşte o limbă străină, poate cunoştinţe de contabilitate – şi lucrează într-un centru de servicii.

  In mintea recrutorului roman trebuie sa fii lider de echipa, sa vorbesti peltica veche si sa ai nu stiu ce realizari ca sa justifici un salariu mai mare, de 3500 lei in medie.
  Oare ce-o fi in mintea recrutorilor astora? Nici ca gluma de 1 aprilie nu merge.

    (Citează)

 3. Chiar ca are saptamana buna Honor. Au reusit sa mai aduca niste dispozitive de spionat in tara cu ajutorul emag si orange.

    (Citează)

  • Da, noi eram miezul aici.
   Ce să ia de la noi? Idei de corupție?
   Te-au spionat americanii de ți-au rupt curul și nici măcar nu ți-ai dat seama, dar vai, Huawei spionează.

     (Citează)

  • Teniescu:
   Da, noi eram miezul aici.
   Ce să ia de la noi? Idei de corupție?
   Te-au spionat americanii de ți-au rupt curul și nici măcar nu ți-ai dat seama, dar vai, Huawei spionează.

   Ar trebui sa te informezi putin.
   In cercurile cele mai inalte ale spionajului international se stie ca miza nu e obtinerea de informatii de la americani, rusi sau chinezi (EU nici nu mai conteaza, aia sunt dezorganizati ca niste femei, vezi cum au gestionat Brexit) ci de la Urmasii Dacilor. Toate secretele trecutului, prezentului si viitorului sunt acolo, ingropate in Carpati si aparate de tancul cu laser al lui Coanda. Pana acum am rezistat, protejati de divizia de contraspionaj Pavel Corut sub acoperirea PSD, dar mi-e teama ca daca pica Dragnea, pica tot.

     (Citează)

  • Nu te teme Giani, Dragnea mereu va fi alaturi de noi!
   Dragnea e nemuritor, la fel ca Iliescu!

     (Citează)

 4. interesant e cati vor vrea sa zboare cu avioanele alea, cel putin o perioada…

    (Citează)

 5. Teniescu:
  Pai zborul e mai sigur decât mersul cu mașina, zic cifrele. Ce nu zic cifrele e că în caz de ceva ești 99.9% pa cu avionul. 😁

  Bine zis @Teniescu,e cel mai sigur zborul cu Avionul dar și când a căzut … șansele sunt spre zero 😅

    (Citează)

 6. pai in spate la fashiond sunt baietii de la emag, care se stie ca sunt experti la promotii….

  SERJFKT:
  Ce prețuri umflate pe FashionDays, tricouri de 70 de ron la pret de 130, ca sa nu mai pomenim de pantofii sport de la Adidas cu adaos de minim 100 de ron spre deosebire de Sportisimo.

    (Citează)

 7. eMAG are o zi proasta, partenerul lui este acuzat de spionaj. Director al partenerului sau este arestat sub diverse acuzatii.

  Trebuie sa fii un pic cu sorcova sa te asociezi cu brand luat in vizor de autoritati.

  Dar in Romania cel putin, penala divortata Antonia care nu are carnet primeste colaborari cu Volvo iar sotul Oliviei Steer nu este tras pe linie moarta pentru ideile anti-vacciniste pe care le aproba tacit.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus