un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 16 aprilie 2019

16 Apr 2019  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Samsung a lansat Galaxy Fold cu un spot cu influenceri:

  9 comentarii

 1. Ce fraieri, au pierdut booster-ul, Elon Musk sucks, Tesla da faliment etc.

    (Citează)

 2. Galaxy Fugly.

    (Citează)

 3. Se da cadou la GoPro Hero 7 Black, nu face fata, trebuie ceva mai bun pe scriere pentru el.
  In schimb, cardul este bun pt cei ce vor sa vada filme de pe el, doar ca nu e bun pt un GoPro. La 240 fps va da eroare dupa aprox 20 secunde de inregistrare.
  Voi oferi calificativ ** Slab ptc nu se potriveste cu cerintele mele (daca e cadou pt un GoPro, trebuie sa fie ok pt el)

    (Citează)

 4. Sper sa-ti dea si tie profitshare de o coada de tigaie pentru ca am luat doua carduri folosind linkul de la tine :)

    (Citează)

 5. nu inteleg de ce trebuie sa fie un om in masina, ideea e sa vin cu masina unde am de venit si ea sa se duca mai departe la locul de parcare si invers

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus