blog demisec cu note fine de tehnologie

Out of office pentru o vreme. Mă găsiți în Instagram Stories și o să pun diverse și pe Facebook. Robotesc și la canalul de YouTube.

Știri despre tehnologie – 16 aprilie 2019

16 Apr 2019  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Samsung a lansat Galaxy Fold cu un spot cu influenceri:

  9 comentarii

 1. Ce fraieri, au pierdut booster-ul, Elon Musk sucks, Tesla da faliment etc.

    (Citează)

 2. Galaxy Fugly.

    (Citează)

 3. Se da cadou la GoPro Hero 7 Black, nu face fata, trebuie ceva mai bun pe scriere pentru el.
  In schimb, cardul este bun pt cei ce vor sa vada filme de pe el, doar ca nu e bun pt un GoPro. La 240 fps va da eroare dupa aprox 20 secunde de inregistrare.
  Voi oferi calificativ ** Slab ptc nu se potriveste cu cerintele mele (daca e cadou pt un GoPro, trebuie sa fie ok pt el)

    (Citează)

 4. Sper sa-ti dea si tie profitshare de o coada de tigaie pentru ca am luat doua carduri folosind linkul de la tine :)

    (Citează)

 5. nu inteleg de ce trebuie sa fie un om in masina, ideea e sa vin cu masina unde am de venit si ea sa se duca mai departe la locul de parcare si invers

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus