un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 1 aprilie 2019

1 Apr 2019  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Când s-a făcut aprilie? Parcă abia era Revelionul… Anyway, m-am întors la butoane.

  13 comentarii

 1. Niciun articol de 1 Aprilie despre articolele de 1 Aprilie?

    (Citează)

 2. AirPower a fost promovat ca putand incarca 3 device-uri in orice pozitie, nu trebuie sa fie intr-o anumita pozitie. Pe langa asta device-ul dadea si feedback telefonului, putand sa faci astfel sa fie toate incarcate la o anumita ora (mai mult curent la una si mai putin la a 2-a).
  Tehnologia nu a fost gata inca

    (Citează)

 3. andrei crivat

  01/04/2019 la 9:21 AM

  și totuși… https://goo.gl/u3qcSt

    (Citează)

 4. Sa scoti Out of Office-ul de pe site ;)

    (Citează)

 5. Sunt de parere ca este o idee buna ca politistii sa aibe camere corporale, se vor putea preveni abuzurile si se va putea supraveghea mai atent activitatea acestora.

    (Citează)

 6. Stirea aia cu ING ar trebui sa fie cam asa: “mai putin de jumatate dintre clientii care si-au instalat aplicatia de plati cu mobilul o si folosesc”

  Sau: “55% dintre cei care au instalat o aplicatie speciala care le permite sa faca plati cu mobilul, de fapt, folosesc tot cardul”

    (Citează)

  • Cred ca procentul ar fi mai mare daca cu ING Pay s-ar putea plati din contul asociat cardului de credit si nu din contul curent.

     (Citează)

  • Sau: “Clientii care au testat o aplicatie ce le permite sa faca plata cu telefonul, au optat sa o foloseasca pentru 45% dintre plati”

     (Citează)

  • Eu am carduri la Garnati Bank si astia nu au carduri contactless desi se pare ca ei au fost primii care ar fi introdus in Romania aceasta functionalitate. Ca sa pot plati contactless cu telefonul eu mi-am instalat o aplicatie, Phyre se numeste si care iti face un card virtual pe care il alimentezi de pe alt card si poti plati cu telefonul.

     (Citează)

 7. 300$ camera aia?! Ce camera e aia, Nikon mirrorless?

    (Citează)

 8. Politistii vor avea camere de corp, iar cind ciomagesc pe cineva nevinovat acestea se vor desprinde si vor filma aiurea (daca nu se defecteaza) ca la americani (parca ei au omorit in bataie pe unul de culoare).

    (Citează)

 9. Welcome back! Ţi-am simţit lipsa :) (serios!)

    (Citează)

 10. *Problema este că noile căști AirPods, abia lansate, se lăudau că vor putea fi încărcate wireless.*

  Nu e nicio problema, chiar se incarca wireless

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus