un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 22 februarie 2019

22 Feb 2019  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

  6 comentarii

 1. Tu iti pornesti AC-ul din martie deja? Ca sa te incalzesti cu el, sau de ce?:)

  Pe tema Telekom ai mai fi putut adauga rezultatele lor financiare ce pe o piata in crestere au cifra de afaceri in scadere cu 4% fata de 2017.

  Si tinand cont ca in Romania toate retelele de telefonie merg aproape la fel (DIGI poate mai avand de recuperat), e clar ca nu tehnologia ii trage in jos ci business-ul.

    (Citează)

  • La Telekom TV au mutat canalele de Sport într-un pachet pentru care plătești in plus 1 Euro. Au eliminat Cinemaraton si alte posturi TV dar nu au introdus nimic nou, prețul abonamentului este același. Daca suni si faci o sesizare trece o saptamana pana se rezolva.

     (Citează)

  • Iulian: Si tinand cont ca in Romania toate retelele de telefonie merg aproape la fel (DIGI poate mai avand de recuperat), e clar ca nu tehnologia ii trage in jos ci business-ul.

   Digi a avut 1,04 miliarde euro venituri în 2018. Telekom este clar că nu sunt pe creștere, momentan strategia lor se bazează pe reducere de costuri și stabilizare.

     (Citează)

 2. Precomenzi si la DIGI de ieri , dar nu ai zis nimic :))

    (Citează)

 3. ai ramane uimit . Vorba aia cu prea saraci ca sa iei ceva ieftin , este exact opusul . Prefera romanii sa-si rupa de la gura sa cumpere cel mai cel, doar ca sa etaleze statutul . Restul e cancan. :)))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus