un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Știri despre tehnologie – 21 februarie 2019

21 Feb 2019  ·

ȘTIRI  ·

21 comentarii

Cum se montează aparatele dentare:

  21 comentarii

 1. si agentia mea a oprit video ads pe Youtube pana cand vor rezolva situatia (bugete de ~900k EUR), momentan algoritmii inca te trimit catre clipurile in care apar copii in pozitii nefiresti, ar trebui sterse clipurile si algoritmii sa evite recomandari, macar sa ingreuneze gasirea acestui content daca nu pot eradica fenomenul

    (Citează)

 2. A fost lansat Uber în Iași.

    (Citează)

 3. Elefant nu se imprumuta de pe bursa. S-a imprumutat. Acum cateva luni. Azi doar au fost admise la tranzactionare obligatiunile respective.

    (Citează)

 4. Eu tot nu imi fac Revolut, mizeria aia vrea si cardul meu, si act de identitate si poza cu fata mea. Nu multumesc, nu le dau unor neica nimeni de la o companie dubioasa atatea informatii despre mine.

    (Citează)

  • Gaelex:
   Eu tot nu imi fac Revolut, mizeria aia vrea si cardul meu, si act de identitate si poza cu fata mea. Nu multumesc, nu le dau unor neica nimeni de la o companie dubioasa atatea informatii despre mine.

   Dar cand mergi la un exchange sau la o alta banca, nu le dai datele tale? Cand plimbi banii prin conturile lor, nu e normal sa stie cine esti? Poate esti vreun terorist sau speli bani prin ei… Unele lucruri au sens si oricum nu te obliga nimeni sa le folosesti produsul. Si firma asta dubioasa are vreo 2 milioane de clienti in toata lumea.

     (Citează)

  • Pai si banca la care ai cardul actual are toate informatiile aste despre tine, plus toate informatiile despre tranzactile pe care le faci, plus localizarea permanenta si eventual lista de contacte daca ai aplicatia lor pe telefon.
   Revolut e doar o alta banca, din Lituania (da, stiu, banii nostri nu sunt inca acolo, sunt tot in UK in contul SRL-ului, ce spun eu este ca au trecut printr-o minima auditare ca sa obtina licenta aia).

     (Citează)

  • Hmm … cu toate astea bruma aia de bani e mai in siguranta in UK decat aici pe langa tov. Dragnea&team. Da, stiu ca nu e mult dar pune in balanta argumentul acesta.

     (Citează)

  • Probabil datele respective sunt cerute de legislația bancară, că altfel nu le-ar fi dat voie să funcționeze. Nu cred că vreo companie are interesul să-ți ceară prea multe date personale, asta omoară rata de conversie a clienților.

     (Citează)

  • Amazon de ce nu are nevoie de poza mea si cartea mea de identitate ca sa imi trimita 2 tone de jucarii Lego? Poate sunt un terorist si construiesc o bomba din Lego.

   Revolut nu sunt banca deci nu li se aplica legislatia bancara. Punct.

   ING si alte banci sunt reglementate, supravegheate, au sedii fizice, sunt urmarite de stat. Minim, ce-i drept, dar totusi mai sunt investigate pentru una alta.

   Revolut este o fantoma a serviciilor secrete rusesti, e de ajuns sa vezi numele patronilor. Revolut este investigat pentru frauda sau ce naiba le-au gasit in UK. Revolut practica sclavagismul pe plantatie cu “adu-ne 200 de clienti si vedem noi daca te angajam”. Rata de shimbare a personalului pe acolo este aberanta.

   Revolut este un gunoi de companie care a fost prinsa cu matza-n sac.

     (Citează)

 5. remaparea butonului de bixby se poate face mult mai convenabil pentru multe actiuni – xda forums are destule tutoriale

    (Citează)

 6. Revolut s-a dus in balarii .. din ce in ce mai multe banci de la care nu mai pot sa scot bani de la bancomat(BRD, BCR…)… multi operatori economici care dau refuz la tranzactii cu revolut.

    (Citează)

 7. Timing excelent, tocmai s-a lansat YT Kids in Romania :)

    (Citează)

 8. La aparatul dentar nu se mentioneaza si puzderia de radiografii?
  Oricum, conform Kamasutra, cei mai buni dinti sunt aia strambi ;)

    (Citează)

 9. Revolut au o caruta de utilizatori si tot spun ca introduc IBAN de RO din august anul trecut.

    (Citează)

  • De fapt comunicatul primit spune că au 4 milioane de utilizatori în Europa, din care 170.000 din România. Cu acest raport, mă îndoiesc că e vreo mare prioritate cu țara noastră.

     (Citează)

  • Am vazut si eu asta. Ideea e ca tot promit “luna viitoare” si nimic. Oh well, a functionat lumea inainte de ei.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus