un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Știri despre tehnologie – 1 februarie 2019

1 Feb 2019  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

NSFW: Michelle Lou Lan.

Wow, deja a trecut prima lună din an.

  9 comentarii

 1. Am impresia ca o cunosc pe fata asta Michelle. A facut liceul in Dragasani?

    (Citează)

 2. Stai asa, turela aia nu rezista la un glont de arma de asalt? Good deal.

    (Citează)

 3. Unde deschid acel experience store?
  Din câte îmi amintesc nu am văzut nici un șantier în mall și în plus deja există o insulă Huawei pe culoarul dispre bld Timișoara spre Iulia Maniu, exact în dreptul ieșirii către clădirile Afi 1 si 2.

    (Citează)

 4. mihai:
  Nu a facut nimeni liceul in Dragasani.

  Vorbeste doar pentru tine! :)

    (Citează)

 5. Huawei Experience store… e cu Tom Cruise care te invata cum sa faci spionaj industrial?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus