un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva articole interesante de citit astăzi – 6 ianuarie 2019

6 Jan 2019  ·

GÂNDURI  ·

19 comentarii

Cele mai mari eșecuri din gaming în 2018. Fallout 76 pare așa o tâmpenie de mă întreb cum de-au crezut producătorii că este în regulă să lanseze jocul pe piață. Testerii ăia pentru ce sunt acolo, nu ca să spună că (dincolo de buguri) este neinteresant și banal și-i lipsesc oamenii și povestea?

5 semne că ar trebui să-ți schimbi cariera.Bun articolul.

Un centru comunitar maghiar a devenit dușman al statului pentru că adăpostește organizații ce-l critică pe Orban. Dacă PSD-ul rămâne la putere, ce se întâmplă în Ungaria se va întâmpla și aici, cu un delay de 3-4 ani.

Ce-a învățat Bill Gates la muncă în 2019. Îmi place că Gates, după ce-a câștigat miliarde cu Microsoft, se ocupă acum de tot felul de cauze umanitare.

Ce se va întâmpla în 2019 în explorarea spațiului.Lăsând la o parte testele capsulei Dragon, în iulie se vor împlini 50 de ani de la misiunea Apollo 11 pe Lună.

Fotografii din iarna anului 1993, făcute de un japonez care a vizitat Bucureștiul. Nu se vedeau mari diferențe față de anii comunismului.

Piloți suedezi au fost decorați în 1987 de SUA după ce au escortat un SR-71 în afara pericolului. Nu pare că au făcut mare brânză, de fapt, dar na… or fi fost mai multe la mijloc.

Zeci de mii de cărți au intrat în domeniul public la 1 ianuarie 2019. Le puteți trage gratuit de pe Internet.

24 de specii de cod (funny).

Contabila primăriei Cârcea este acum șefă la ANAF. Mai mult, noua șefă ANAF este parte în peste 90 de dosare în care se judecă cu ANAF. Chiar nu are nici o noimă cum face PSD-ul numirile în astfel de posturi cheie din țară. Cârcea, apropo, este o comună din Dolj.

Olandezii au scos literele I Amsterdam din piața de lângă muzeu. Nu mai reprezenta valorile pe care voia să le transmită orașul, deși era un loc foarte atrăgător pentru fotografii.

O femeie i-a trimis 159.000 de mesaje unui bărbat pe care-l urmărea. Stalker adevărat!

O casă mișto din Anglia, cu bucătăria cât suprafața unei case medii.

 

  19 comentarii

 1. Ai o viziune foarte distorsionata asupra a ceea ce crezi ca fac si nu fac qa testerii intr-o companie de jocuri, mai ales una AAA cum se pretinde a fi Bethesda.

  Stiu ca ai mai scris la un moment dat despre pozitia de qa si ziceai ca ce mare lucru, te joci toata ziua. Nu e chiar asa :)

    (Citează)

  • “Testerii ăia pentru ce sunt acolo, nu ca să spună că (dincolo de buguri) este neinteresant și banal și-i lipsesc oamenii și povestea?” .. mda, desigur, testerul ala trebuie sa aiba c___ mari sa se duca la CEO sa-i zica despre proiectul la care lucreaza ca “stinks” si nu o sa aiba succes comercial :) e ca si cum ai zice ca un muncitor de pe santier s-ar duce la arhitect sa-i spuna ca proiectul lui e varza!

     (Citează)

 2. Ce intuitie buna am, articolul cu centrul comunitar maghiar mi s-a parut prea banal ca sa fie doar atat, asa ca am dat un CTRL + F dupa Soros. Bingo, de fapt este un centru finantat de Soros prin Open Society Foundations.

    (Citează)

  • Și duminica vă muncesc ăștia?

     (Citează)

  • Cum sa arati intregii lumi ca nivelul inteligentei este redus in trei pasi simpli:
   1. Spune ca tot ce e contra guvernarii este finantat de Soros.

     (Citează)

  • de ce te superi tu pe Soros, ca voi pesedisti sunteti de 10 ori mai odiosi decat el?

     (Citează)

  • Lume speriată de un moșuleț, ajuns la o vârstă la care dacă cineva dă o bășină zgomotoasă lângă el, riscă să facă infarct.

     (Citează)

  • Ca de obicei postacii s-au activat cu Dragnea, PDS, desi aici nu e vorba de asa ceva, nu e vorba nici macar de Romania…dar asta e nivelul de inteligenta. Eu am remarcat doar cum un articol este prezentat ca un abuz al guvernului Orban asupra unui “centru comunitar machiar” iar in realitate este cu totul altceva. Cu atat mai mult cu cat se stie ca Orban a dat o lege impotriva ONG-urilor Soros pentru transparentizarea lor. Sau faptul ca sunt ONG-urile lui Soros la mijloc chiar nu conteaza, nu merita mentionat?

     (Citează)

  • Reacția mea la o știre despre Ungaria, Orban și Soroș în zi de Duminică: https://imgur.com/gallery/XVSqS

     (Citează)

  • “este un centru finantat de Soros prin Open Society Foundations”

   De ce ar fi relevant de mentionat acest fapt in articol?

     (Citează)

  • “Sau faptul ca sunt ONG-urile lui Soros la mijloc chiar nu conteaza, nu merita mentionat?”

   Pai de ce ar merita mentionat? Sunt chiar curios care ar fi, in mintea ta, relevanta acestui lucru.

     (Citează)

 3. Interesant cate carti de pana in 1977 intra si la noi in domeniul public si cand se va intampla asta.
  Google Play si Elefant ofera deja cativa autori (romani) gratuit dar departe de cele 58.000 titluri oferite de Project Gutenberg..

    (Citează)

 4. Ce intuitie buna am, articolul cu centrul comunitar maghiar mi s-a parut prea banal ca sa fie doar atat, asa ca am dat un CTRL + F dupa Marius M. Bingo, de fapt apare de fiecare dată când e și PSD menționat.

    (Citează)

 5. De fapt e ca te dai de pereți toată ziua în joc și alte aberații.
  Așadar ca tester nu ajungi să joci jocul de fapt, deci clar nu ai nici o privire de ansamblu

  Stephen:
  Ai o viziune foarte distorsionata asupra a ceea ce crezi ca fac si nu fac qa testerii intr-o companie de jocuri, mai ales una AAA cum se pretinde a fi Bethesda.

  Stiu ca ai mai scris la un moment dat despre pozitia de qa si ziceai ca ce mare lucru, te joci toata ziua. Nu e chiar asa :)

    (Citează)

 6. “Dacă PSD-ul rămâne la putere, ce se întâmplă în Ungaria se va întâmpla și aici, cu un delay de 3-4 ani.”

  Nu cred, asta pentru că făcea Orban acum 3-4 ani nu se întâmplă acum la noi.

    (Citează)

 7. “noua șefă ANAF este parte în peste 90 de dosare în care se judecă cu ANAF”. Se pare ca livache a urmat exemplul lui trump, care numise sef la EPA exact pe procesomanul care dadea EPA in judecata saptamanal. Ca pana la urma sa il demita, ca omul depasea orice limite de nesimtire

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus