un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Turul Cafenelelor: la Narcoffee Roasters Magheru, unde au și brunch ieftin

14 Dec 2018  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

8 comentarii

Narcoffee Roasters este o cafenea deschisă de câteva luni pe Magheru, lângă fostul hotel Lido. Îmi tot vine să le zic “roadsters” :P

Cafeaua este bună. Au vreo patru origini și cred că și le prăjesc singuri. Laptele a fost bine înspumat, cappuccino a fost gustos.

Mai au tot felul de produse de patiserie, bune la o cafea, plus felii de tort, sandvișuri bagel și iaurturi cu fructe. Au și Fritz Cola și sucuri Mellow, pe cel de ananas l-aș bea cu baxul.

Meniul de brunch este mult mai interesant. Au ouă florentine, adică ou poșat, baby spanac, salată, bagel, prosciutto și sos, iar un avocado toast cu ouă poșat a fost și el foarte bun. Costă 20 de lei fiecare, probabil printre cele mai ieftine preparate tip brunch din București, iar porția a fost mare și gustoasă. Altele din meniu costă și 17 lei, iar sandvișurile încep de la 15 lei.

Localul de pe Magheru e mișto, sunt ferestre mari și mi-a plăcut sa privesc traficul de pe bulevard dinăuntru, de la căldură. Mesele sunt un pic înghesuite, simți că stai și cu cei din jur la taclale, dar na… mai auzi o bârfă, mai dai și tu cu părerea la ce se întâmplă în jur. Per total, mai revin, sunt puține cafenele cu brunch pe bulevardul central.

Narcoffee Roasters Magheru se găsește oficial pe strada Anastasie Simu 6, dar este accesibilă din bulevard, lângă hotelul Lido. Orarul este L—V 8—21, S—D 9—21. Parcare găsiți în weekend lângă ei, în parcarea mare din fața fostului magazin Eva.

    8 comentarii

  1. Sucul ala se gaseste si la Starbucks, e bun. Daca iti place ananasul vezi ca au in perioada asta prin Selgross promotie la conservele de Ananas Dole, 10 lei 2 bucati. De obicei sunt 10 lei o singura conserva. Sunt singurele care nu au zahar adaugat. Eu mi-am facut stocul, sunt delicioase. :D

      (Citează)

    • Cum poți să faci cumpărături la Sell-gross când ei își fac reclamă cu soțul celei care promovează fenomenul anti-vaccin in România ? Olivia Steer este soția lui Andi Moisescu care face reclamă supermarketului Sellgros.

      În primele 6 luni ale anului 2018, rujeola a făcut 59 de morți.

        (Citează)

    • @Mădălin: mi-a luat Matilda vreo 10 sticle de Moș Nicolae, tot de la o cafenea.

        (Citează)

    • @george: eu mă voi duce la Selgros mâine să cumpăr purceluș de lapte, că înțeleg că au acolo.

      Nu-mi pasă că-i face reclamă Andi Moisescu. Personal nu dau vina pe Andi Moisescu pentru ce face nevastă-sa. Fiind căsătoriți, mi se pare chiar normal să îi ia apărarea pe unde poate, că doar e nevastă-sa, sau măcar să nu se dezică de ea public, cum de altfel este cazul.

        (Citează)

  2. 15 lei un sendvis mi se pare jaf. Doua feliute de paine si una de sunca transparenta, plus un cascaval la fel de anemic. Unde ajungem asa? in cativa ani se face sendvisul 30 de lei?

      (Citează)

  3. Ejnebun, fritz cola wow vreau doua.
    Mancarea arata bine in schimb.

      (Citează)

  4. Au cel mai prost site posibil, nu sunt trecute preturile la meniu, nu au link la pagina de fb nici la contul de instagram si nu mai stiu ce le-am scris eu pe mail.

    Cafe latte a fost semi-decent, croissant a fost bun pentru ca ne era foame.

    Statul la geam sa vezi in bulevard e misto.

    Nota 7, de incurajare.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus