un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 20 decembrie 2018

20 Dec 2018  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

O reclamă bună de la Orange România:

  8 comentarii

 1. pont cotețul ăla. intră hoții liniștiți în curte :D

    (Citează)

 2. La stirea cu Ford credeam ca este vb de o masina “bine facuta”, dar nu, chiar este un cotet :))

    (Citează)

 3. Aia e cușcă.

    (Citează)

 4. Degeaba imping producatorii de telefoane updateuri daca multe din ele sunt vandute prin operatori telecom si raman updateurile in pending pana le aproba “specialistii” la nivel local.

    (Citează)

 5. cum sa zici “COTET” de caine?

    (Citează)

 6. fur:
  cum sa zici “COTET” de caine?

  Cum iti da voie Dex…

    (Citează)

 7. Versiunea Android 9 se ofera celor cu modelele accesibile Lite (P20 lite, Mate20 lite) abia in al doilea val de update (seconda ondata) la anu’ si la multi ani..

  Bine macar ca nu au zis ca nu o mai ofera deloc..

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus