un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 22 noiembrie 2018

22 Nov 2018  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

    14 comentarii

  1. Un mic avion fara parti in miscare a zburat pentru prima data
    https://arstechnica.com/science/2018/11/small-drone-soars-on-an-ionic-wind-with-no-moving-parts/

      (Citează)

  2. Faza cu 2 reclame la inceputul unui clip mi se pare ca a mai fost pe yt.

      (Citează)

  3. Parca si la noi au inceput sa fie mai multe reclame in timpul clipului pe youtube.

      (Citează)

  4. Youtube-ul meu cel putin e intrerupt la fiecare 1-2 melodii de cate o reclama. Ajung ca de cele mai multe ori daca lucrez intre timp sa prefer spotify, unde am cont si nu ma mai deranjeaza nimeni cu reclame.

      (Citează)

  5. Reclamele sunt bune, că așa cresc creatorii de conținut.

    Să le pună la început, dar să-ți **** toată vizionarea dacă le-ai sărit (dacă dai click pe timeline și astfel ratezi partea cu reclamele). A, și să aibă grijă la MacBook Pro-urile cu touch bar, că la alea poți da skip din touchbar la reclamele care în mod normal nu au opțiunea (îți apare un slider pe touchbar).

    Dar reclamele sunt bune, trăim toți din ele cum zicea un blogăr care nu primește destul feedback d ela cititori.

      (Citează)

  6. dar ce ziceti de reclamele din salile de cinema, de la inceputul filmului. eu am platit pe bilet.. parca daca platesti esti ad free :))

      (Citează)

    • Cat de tare ma dispera chestia asta!!! Și nu dau una-doua, când bagă, păi BAGĂ!!! Pe banii mei… aaarrrgggghhh!!!

        (Citează)

    • O să apară probabil cineva să-ți explice că așa fac cinematografele bani, că altfel așa scump ar fi biletul încât nu ți l-ai permite (scuze, dar la noi asta e exprimarea, cei din jur trebuie la un moment dat să-ți spună ce își permiți și ce nu, mai ales dacă nu te cunosc).

        (Citează)

  7. Nu ştiu ce zici tu dar mie la toate clipurile îmi apar reclamă pe youtube. În 90% din ele la început am reclamă la netflix, deşi AM DEJA NETFLIX, dar nu pot să le comunic asta, aşa că aruncă banii pe fereastră.

    În rest mai e foodpanda. Dar astea 2 deja de 1-2 luni le văd zilnic, degeaba pentru că am cont la ambele.

    Sau ceva agenţie aşa de bine se pricepe la targetare online şi digital marketing că face reclamă la ăia care folosesc serviciile deja. Am mai văzut…

      (Citează)

    • Targhetarea aia se face prin algoritmi, în funcție de geolocație și domeniile în care intră clipurile la care te uiți. Sau na, dacă folosești chrome, toată lumea știe pe toată lumea.

      Eu zic să încerci totuși să iei legătura cu cei de la Netflix, nu e ok să arunce ăia așa banii pe fereastră targhetându-te.

        (Citează)

  8. Ok, înțeleg și asta pana la un punct. Dar totuși, o apa la 0,5l e, cât?, 7 lei? Popcornul? Adică oricum sunt super mega overpriced.
    Legat de costurile filmelor propriu-zise, iarasi, totul e digital, nu mai sunt rolele alea fizice care as putea înțelege ca erau mai scump de multiplicat și operat.
    Înțeleg ca și aparatura de proiecție e mai modernă, ca sunt și alte costuri operaționale, dar totuși, mi se pare cam mult sa vad zece minute de reclame înainte de proiecția propriu zisa a filmului (as fi înțeles una doua reclame discrete și scurte, dar zece minute?!)

    dam167:
    O să apară probabil cineva să-ți explice că așa fac cinematografele bani, că altfel așa scump ar fi biletul încât nu ți l-ai permite (scuze, dar la noi asta e exprimarea, cei din jur trebuie la un moment dat să-ți spună ce își permiți și ce nu, mai ales dacă nu te cunosc).

      (Citează)

    • Eu mă întreb dacă streaming-ul va falimenta cinematografele și dacă ăsta ar fi un lucru bun. Am auzit la un moment dat pe undeva că că au fost filme scoase din cursa pentru diverse premii pentru simplul fapt că nu au fost lansate în cinematografe (poate era doar un film, nu mai știu exact dar era produs de Netflix) – asta ca să-ți dai seama că e o lume complicată acolo.

      Mie mi se pare că sunt mai mult de 10 min de reclame și da, e iritant.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus