un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Discuția săptămânală cu Matilda – episodul 19 / bani sau cadou și despre catedrală

28 Nov 2018  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

11 comentarii

Voi luați cadou celor din jur sau unora le dați niște bani și gata? E mai bine să le dați bani și să-și ia ei ce vor sau poate să-i strângă pentru ceva de amploare? Preferați aspectul personal al găsirii unui cadou potrivit? Am discutat despre astfel de chestiuni, inclusiv despre donat bani, iar apoi am abordat și subiectul Catedralei Neamului, proaspăt sfințită în ziua emisiunii.

Emisiunea a avut loc live pe Facebook, o găsiți înregistrată pe YouTube și audio-only inclusiv pe Spotify, iTunes, Google Podcasts și alte servicii.

Abonare: http://bit.ly/2RBcHBg

Puteți asculta doar sunetul prin Podbean, de unde puteți descărca și un fișier mp3.

Emisiunea este hostată și pe Anchor.fm

O găsiți și în Spotify, iTunes, Google Podcasts și alte servicii.

    11 comentarii

  1. Nimic de faptul ca Urgent Cargus are proleme la livrarea coletelor comandate de BF de pe eMAG/Fashion Days in timp ce restul firmelor de curierat au livrat la timp?

    Poate ar trebui un podcast pe aceasta tema.

      (Citează)

  2. Radu, pe soundcloud nu vrei sa pui podcastul? :D

      (Citează)

  3. nwradu:
    Și cum m-aș putea documenta pe această temă?

    Eu zic ca poti incepe prin a pune o intrebare simpla la tine pe blog gen:

    “Cati dintre voi care cititi blogul aveti o problema cu livrarea produselor comandate de BF in termenul asumat de comerciant din perioada promotiei?”

    In cazul meu, FD nu si-a asumat termenul de livrare comunicat la plasarea comenzii din cauza celor de laUrgent Cargus.

    Vezi cati raspund pozitiv/negativ si iei o decizie sa intrebi mai departe sau nu pe Dante International sau Urgent Cargus cum comenteaza.

    Fun Fact: Am intrebat un curier de la Urgent Cargus care livra in cladirea de birouri unde lucrez daca ma poate ajuta cu un termen de livrare pentru un AWB.

    Mi-a raspuns ca nu poate si oricum stii cum stau coletele in depozitele noastre? Maldere maldere, uite asa, munti de pachete. His own words, I shit you not.

    Ce concluzie sa tragi din asta? Ca Urgent Cargus e foarte organizat si pus la punct, nu?

    Ideea e ca o intrebare, doua adresata unde trebuie poate face lucrurile sa se miste mai repede.

      (Citează)

    • Stii ca pe langa Bucuresti multi alti oameni stau in provincie?
      In Iasi de exemplu Urgent Cargus mi-a livrat sambata ceva comandat vineri, si miercuri ceva comandat duminica seara dar trimis de magazin marti.

        (Citează)

  4. monciu:
    daca urgent are probleme, atunci Same(day)month ar trebui inchisi in gulag.

    +1

    I hate those foockers! Ma rog efectiv de emag sa nu trimita prin ei, ma ofer sa platesc eu tot si degeaba.

      (Citează)

  5. eu daca zic ca nu vreau cadou, chiar nu vreau. Daca zic ca vreau sa strang bani, zic ca vreau bani pentru asta sau alta. Voucherele mi se par o prostie pentru ca pana ajung sa-l folosesc, expira.

    La Sibiu e o catedrala metropolitana f frumoasa si e oarecum recenta, dintre razboaie.

    Eu sunt de acord cu Matilda, BOR sunt singurii care au dus la bun sfarsit un proiect de anvergura in Romania ultimilor 20 de ani. Util sau nu, daca banii au fost folositi la maxim, astea sunt alte probleme.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus