un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Discuția săptămânală cu Matilda – episodul 17 / despre Black Friday și concertul Smiley

14 Nov 2018  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Am fost la concertul Smiley. Voiam să-l văd de mult în concert, cântă ceva mai apropiat de stilul rock decât în varianta de radio a melodiilor. Înainte de a discuta despre concertul la care am fost, am vorbit și despre Black Friday și ce vrem noi să cumpărăm. Anul trecut am luat o mașină, acum vom sta un pic mai liniștiți.

Puteți asculta doar sunetul prin Podbean, de unde puteți descărca și un fișier mp3.

Emisiunea este hostată și pe Anchor.fm

O găsiți și în Spotify, iTunes, Google Podcasts și alte servicii.

Apropo de Hard Rock Cafe, că acolo a fost concertul, am mâncat un burger excelent. Se numește Guinness & Jameson Bacon Cheeseburger și are o felie groasă de carne de vită, bacon cu aromă de Jameson, brânză aromatizată cu bere Guinness, rucola și roșie. A fost foarte gustos, de fapt atât de bun încât am uitat să-i fac fotografie din profil când am ajuns la jumătate și mi-am dat seama abia la final că l-am terminat cu viteză maximă.

La concert, apropo, erau foarte mulți copii care știau toate versurile. Eu mă așteptam la adolescenți, dar era plin de copii și, cum a zis nashu_mare, trophy wives care îi însoțeau.

Dacă vreți să-l vedeți pe Smiley, pe 1 decembrie are un concert la Berăria H.

  5 comentarii

 1. Smiley este ceea ce s-ar putea numi un gunoi de om. Mai exista si altii care se cred artisti si sunt aroganti dar Smiley nu face nimic daca nu ii ies bani.

  0 talent artistic, nici urma de voce si exploatat copii ca sa faca el bani. Un gunoi antipatic, fara Pro TV ajungea in santul pe care il merita.

    (Citează)

 2. De ce te miri ca erau multi copii? Cam care te asteptai sa fie targetu melodiilor lu Smiley?

    (Citează)

  • confirm, ai mei copii au depasit perioada Smiley anul trecut, cand aveau 3 si 5 ani :))
   acum au facut o pasiune pt Queen, sunt curios daca o detroneaza pe Dua Lipa care e preferata lor de mai bine de 1 an

     (Citează)

 3. L-am văzut pe Smiley la un live de club la mare, forțat de un eveniment cu serviciul. Omul e complet afon, nici măcar nu l-a dus capul să își aducă backing vocals să îl ajute. Iar trupa era la nivel de karaoke, poate și din cauza compozițiilor simpliste. Să dau bani ca să mă chinuie, ar trebui să fiu masochist.

    (Citează)

 4. În maxim 3 ani Matilda o să divorțeze de tine .. și ca dovadă la proces o să aducă clipurile astea în care o obligai să apară ! Ești mâncat !

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus