un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 14 noiembrie 2018

14 Nov 2018  ·

ȘTIRI  ·

17 comentarii

Articolul despre Black Friday apare pe la ora 10 și îl voi actualiza periodic, iar mâine lansez și un concurs.

  17 comentarii

 1. Cel mai probabil agregatorul va fi cu bani. Cele mai mari comisioane le regasiti la BRD! Orice se plateste si inca sunt in evul mediu. Aplicatia lor actualizata anul acesta este mediocra pentru 2018, nu ca inainte nu ar fi fost.

    (Citează)

  • in general ma inteleg bine cu ei. sunt cu un acord de salariu care mi-a adus ceva avantaje(dobanzi mai mici, fara niste comisioane etc.) dar cand vine vorba de update, subscriu!sunt crunti! platesti sa folosesti aplicatia de mobil si cel mai enervant de cand am aflat ca exista, nu poti plati cu telefonul

     (Citează)

  • La fel si la Unicredit unde am un cont de economii, pentru ca nu mai este card de salariu plătesc comision chiar dacă scot bani de la bancomatul lor.

     (Citează)

  • Curve face asta de ceva vreme, nu e vreo noutate. Ce nu pricep eu e cineva ar vrea sa foloseasca BRD pe post de banca principala… Si, in general, de ce ai avea carduri la mai multe banci? (In afara de cazul in care angajatorul iti baga pe git banca preferata pentru cardul de salariu).

     (Citează)

 2. “Stirile zilei” – link spre site cu paywall :(

    (Citează)

  • Care e cu paywall? Am impresia ca treaba asta merge random, pentru ca si eu am patit chestia asta pe mai multe linkuri (de exemplu wsj.com) puse in stirile zilei sau in comentarii, dar astazi am putut sa citesc toate linkurile fara probleme.

     (Citează)

  • Primul link, spre zf.ro. Stirea completa e pe bani.

     (Citează)

 3. Discutând despre bănci, ieri când am fost la ING pentru a folosi cardul la bancomat, am descoperit o noutate (cel puțin din punctul meu de vedere) – poți alimenta contul cu bani, fără a avea, fizic, cardul asupra ta. Pe ecran, apare o fereastră, prin care poți introduce numărul cardului, codul de securitate și poate sa răspunzi la o întrebare secretă și voila, nu mai e nevoie sa porți o sumedenie de carduri la tine.

    (Citează)

  • Si la Credit Europe Bank au optiunea asta de cativa ani: se pot plati la bancomat “ratele” de pe cardul Avantaj folosind doar un cod de client.

     (Citează)

 4. Digital Wellbeing vad ca e doar pentru Pixel si Android One momentan.

    (Citează)

 5. cod reducere SSD-TRANSPORT la mega transport gratuit pt comenzi de 150lei

    (Citează)

 6. referitor la agregatorul BRD, si pentru asta trebuie sa te duci fizic in banca sa il activezi? Da, in 2018, la BRD daca schimbi telefonul trebuie sa iti vada ei fata, altfel nu se poate folosi aplicatia.

    (Citează)

 7. Atât doar ca sunt mai scumpe chestiile la ei deci nu faci nici un deal.
  Comparat cu auchan sau altele cu mag online

  Mihai Dobre:
  cod reducere SSD-TRANSPORT la mega transport gratuit pt comenzi de 150lei

    (Citează)

 8. 300 coco un speaker pardon home pod și încă și second.
  Am râs

    (Citează)

  • De ce (ai râs)? Refurbished înseamnă că vine și cu garanție, nu e neapărat același lucru cu SH. 300 e mult pentru că nu ești tu dispus să dai atâta pe ea sau zici că sunt la fel de bune ălea mai ieftine? că la sunet am înțeles că n-ar fi.

   Eu unul continui să nu înțeleg percepția asta ciudată a oamenilor care cred că au înțeles anumite produse și își propovăduiesc părerile de parcă ar fi axiome. Chestia cu extremele de prețuri sunt la toate obiectele, dar vezi păreri legate de căști, tablete, laptopuri și telefoane că na, cu de-astea face românul bișniță toată ziua.

     (Citează)

 9. Alex Mihaileanu:
  … Si, in general, de ce ai avea carduri la mai multe banci? (In afara de cazul in care angajatorul iti baga pe git banca preferata pentru cardul de salariu).

  Păi aia e. Dacă nu ai norocul să-ți intre salariul la banca preferată, ai deja automat 2. Și încă unul (poate) de rezervă, să-ți ții ceva de urgență și în alt cont în caz că nu merge Internet Banking-ul băncii portocalii.

  Mai multe, nu știu. Eventual anumite beneficii, vreun card de rate fără dobândă la cutare bancă?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus