un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

PC Garage împlinește 13 ani și dă 2000 de cadouri

5 Oct 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

PC Garage aniversează luni 13 ani de existență și o face oferind cadouri clienților, în funcție de valoarea comenzii acestora. Dacă aveți ceva de cumpărat, amânați pentru luni, aș recomanda eu.

Campania de cadouri are loc în intervalul 8-10 octombrie. Comenzile de peste 2.000 de lei vor primi un SSD ADATA, fiind rezervate 1.001 bucăți pentru asta. Comenzile de valoare între 500 și 2.000 de lei primesc un mousepad textil de mărime XL de la Trust. Momentan campania nu este activă, dar pe site apare un cronometru până la aniversarea a 13 ani.

 

Comunicatul spune ceva și despre traficul magazinului online: peste 2 milioane de vizite pe lună! Rezultatele financiare îl fac al doilea magazin online IT&C din România, după eMAG.

  9 comentarii

 1. Pcgarage…..

  Emag-ul oare nu are un fel de monopol?
  Sunt inca vrajit de cum regleaza emagul preturile cu ceilalti din piata, si cred ca e un fel de intelegere neconcurentiala.

    (Citează)

  • Pc garage e cumparat de emag

     (Citează)

  • Ionutb: Emag-ul oare nu are un fel de monopol?

   Țin minte o conferință unde s-a pus problema asta. eMAG nu știu dacă are peste 25% din piață și, cu foarte multe magazine în România, destul de mulți importatori și distribuitori, nu poate fi vorba de un monopol.

   Dacă te uiți pe cifre, întrebarea normală ar fi dacă Altex nu are un monopol pe piață, având în vedere că ei au cele mai multe vânzări.

     (Citează)

 2. Radu Anastase:
  Pc garage e cumparat de emag

  Stiu. Ce ziceam…

    (Citează)

 3. Frumos, sa fac retur la placa video ca să o pot cumpăra din nou.

    (Citează)

 4. Așteptați până luni ca să mărească prețurile și după luați!

    (Citează)

 5. Sunt baieti, cel putin in cazul meu. Am urmarit un laptop vreo 2-3 luni si mereu la PC Garage a fost mai ieftin ca oriunde altundeva. L-am luat de la ei cu 2600 Lei in timp ce la Emag era 2800+ si la altii 3000+.

    (Citează)

 6. 1001 de SSD-uri, sigur e corect numarul? Pentru ca inseamna cel putin 25.000$ in cadouri. 1000 de comenzi intr-o zi e un numari impresionant, dar sa fie si peste 2000 de lei valoarea fiecareia mi se pare fabulos.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus